• Mitch Maas ook hoofdtrainer van PVCV 1 seizoen 2021|22

  9 nov 2020
 • PVCV is verheugd aan te kondigen dat Mitch Maas ook volgend seizoen verbonden is aan de club als hoofdtrainer van PVCV 1 en ook de verantwoordelijkheid houdt voor JO23.

  Erik Hermsen, voorzitter technische seniorencommissie: “PVCV 1 doet het dit seizoen uitstekend als koploper in de 2e klasse D en Maas blijft zich positief ontwikkelen als trainer. De huidige Corona perikelen hebben ons vervroegd doen besluiten om ook volgend jaar met elkaar door te gaan.”.

  Mitch Maas: “PVCV is een fantastische club met groei op vele niveaus en waar trainers vele ontwikkelingsmogelijkheden krijgen. PVCV stelt mij in staat om komend seizoen verantwoordelijk te zijn voor de seniorenselectie én de opleiding UEFA A te volgen.”.

  De verantwoordelijkheid voor PVCV 1 (zondag) en JO23 (zaterdag) en het volgen van de opleiding UEFA A heeft als consequentie dat Maas zijn werkzaamheden niet meer kan combineren met die van Technisch Manager Bovenbouw bij de club. PVCV zal op korte termijn de procedure starten voor een opvolger voor deze positie.

  In de afgelopen drie jaar is er door Maas hard gewerkt aan een herkenbare speelstijl bij de vertegenwoordigende jeugdelftallen in de bovenbouw. Ook is het trainersteam uitgebreid en versterkt. Dit alles heeft er mede tot geleid dat alle jeugdelftallen van de club dit seizoen in elke categorie op Divisieniveau voetballen en dat de vooruitzichten ook daar goed zijn.

  Piethein Leune, voorzitter technische jeugdcommissie: “We danken Mitch voor de prettige samenwerking en de vooruitgang die we als club hebben geboekt. We wensen hem veel succes in zijn opleiding en met de PVCV-selectie.”.