• Max Wimmers completeert trainingsstaf PVCV

    26 jun 2020
  • De laatste openstaande trainerspositie wordt ingevuld door Max Wimmers en Laurenzo Wimmers. Samen zullen zij PVCV JO18-1 trainen en coachen. De TJC is blij dat een ingespeeld team de JO18-1 in de 5e Divisie kan leiden. We wensen Max dan ook van harte welkom bij PVCV en beide trainers veel plezier en succes het komende seizoen.

    Max: “Laurenzo en ik vinden het leuk en kijken er naar uit om komend seizoen samen binnen een mooie vereniging als PVCV actief te zijn als trainer van de JO18-1. Een mooie uitdaging voor ons en de jongens om in de divisie te gaan voetballen.”

    Max (TC3) komt uit Nieuwegein en is heel ervaren in het jeugdvoetbal als voormalig hoofd opleidingen van JSV waar hij diverse bovenbouwteams onder zijn hoede heeft gehad. Net als veel van onze andere bovenbouwtrainers gaat ook Max op voor zijn TC2 komend seizoen. Ook is hij de trainer van het eerste van zondag-vierdeklasser GVV uit Geldermalsen. 

    Laurenzo (TC3) is dit seizoen bij PVCV begonnen in de onderbouw als hoofdtrainer van de JO8 selectie waarvan bij zaterdags de JO8-1 zal begeleiden. Als ervaren trainer in de onderbouw zal hij bij de JO18-1 meer ervaring opdoen in het trainen en coachen bij de oudere jeugd.