• PVCV is meer dan alleen een voetbalclub.

  Benjamins:
  Je voetbalcarrière begint natuurlijk bij de Benjamins van PVCV, je kunt starten zodra je 4 jaar bent. Je bent dan welkom op de zaterdagochtend om je eerste stappen te maken in je voetbalcarrière onder begeleiding van onze toptrainers. Vanaf 6 jaar trainen we in een succesvol circuitvorm op dinsdag en hebben we op zaterdag een we heuse Champions League. Er is altijd mogelijkheid om kennis te maken en direct mee te trainen, stuur dan wel even een mailtje naar benjamins@pvcv.nl. Meer informatie vind je op https://www.pvcv.nl/benjamins

  Kickoff:
  Ieder seizoen starten we met een gezellige kickoff, zodat de teams weer samen kunnen komen om het strategische plan van het komend seizoen te smeden, er wordt dan ook gezorgd dat iedereen weer van de nodige materialen voorzien wordt en kan de vereniging eventueel nog wat puntjes op de i zetten door bijvoorbeeld nieuwe ontwikkelingen toe te lichten, zoals digitaal wedstrijdformulier, kledingplan en dergelijke.

  Kledingplan:
  Sinds september 2017 loopt onze gehele jeugd er netjes bij in dezelfde kleding dankzij ons kledingplan. Ieder jeugdlid krijgt een shirt, broek en sokken zodat alle teams er even strak uitzien op de wedstrijddagen.

  Voetbaldagen:
  We hebben een aantal keer per jaar de inmiddels beroemde voetbaldagen, waarin tijdens de schoolvakantie de jeugd zich kan uit leven op 2 strak georganiseerde voetbaldagen waar naast voetbal ook veel aandacht is voor plezier en spel, iedere keer doen hier meer dan 120 kinderen aan mee. 

  Voetbalkamp:
  Net zo beroemd als de voetbaldagen is inmiddels ook het voetbalkamp wat ieder jaar georganiseerd wordt aan het eind van het voetbalseizoen.

  Keepersdag:
  In het voorjaar van 2019 is de eerste editie geweest van de PVCV Keepersdag en door alle positieve reacties zal dit ook een terugkerend event worden op de velden van PVCV. De dag wordt georganiseerd door keepers voor keepers.

  Thuistoernooien:
  Ieder jaar proberen we ook voor iedere leeftijdscategorie een thuistoernooi te organiseren, sinds 2017 hebben we zelfs de Leische Rijn Cup geintroduceerd waar al topteams uit de regio aan mee doen, zelfs FC Utrecht was met zijn jeugdteams van de partij.

  Prestatievoeetbal:
  We willen graag met de jeugd op het hoogste niveau mee doen, dit kan natuurlijk ook met zo'n grote vereniging in zo'n grote groei-gemeente als Leidsche Rijn. Op deze manier kunnen we iedereen de uitdaging in voetbal geven waar hij of zij recht op heeft. We zijn heel trots dat onze selectieteams in vanaf de JO13-1 allemaal uitkomen op Divisieniveau. Onze JO14-1 speelt zelfs in Divisie 1 in het seizoen 2020|2021. Zie ook hier

  Senioren:
  De senioren zijn inmiddels ook een grote afdeling bij PVCV geworden, we hebben inmiddels al 9 seniorenteams. Team 1 en 2 vallen onder de selectie en ons eerste speelt op dit moment in de 2e klasse, ze zijn in 2 jaar tijd van de 4e klasse naar de 2e klasse gepromoveerd. Maar ook bij de senioren geld dat PVCV meer is dan alleen voetbal. Ook gezellig de derde helft beleven met een  droogje en een natje in onze spliksplinternieuwe kantine waar we erg trots op zijn. Daarna eventueel gezellig een wedstrijd van de eredivisie kijken. Daarnaast starten we het nieuwe jaar altijd met het bekende hoge hoedtoernooi waar alle senioren, maar ook leiders/trainers vanuit de jeugd aan mee doen. Dit alles zorgt ervoor dat PVCV een club is waar je graag komt!

  Nieuwe kantine en velden:
  We zijn erg blij en trots met de oplevering van onze nieuwe kantine in september 2017, en in de zomer van 2018 wordt er een nieuw extra voetbalveld met echt gras opgeleverd, het laatste oude kunstgrasveld (met de beruchte korrels) wordt dan ook vervangen met de kwaliteit die we nu al hebben op de 2 andere kunstgrasvelden. Samen met een pupillenveld ook met echt gras, kunnen we alle jeugd volop laten voetballen op de in totaal 4,5 voetbalvelden.

  Nog veel meer:
  Er wordt nog veel meer georganiseerd bij PVCV zoals sinterklaasfeest, PS4 Fifa Toernooi, zaalvoetbaltoernooien, bedrijventoernooi, de roemruchte bingo van onze Kees van Rijnsoever, Train de trainer en nog veel meer, kom maar eens kijken en word lid!

  Word lid!

 • Ledenadministratie

  Ledenadministratie

  • Lid worden van PVCV
  • Wijzigingen doorgeven
  • Beëindigen lidmaatschap
  • Overschrijven naar PVCV of naar een andere vereniging

  Lid worden van PVCV
  Lid worden van PVCV doe je door je - of je kind - in te schrijven via het aanmeldingsformulier via de volgende link op de website https://www.pvcv.nl/lid-worden. Vergeet niet ook de €25 inschrijfgeld over te maken om in aanmerking te komen voor plaatsing in een team.

  Wijzigingen doorgeven
  Het doorgeven van wijzigingen, het opzeggen van het lidmaatschap of overschrijvingen kan alleen rechtstreeks per email aan de ledenadministratie ledenadministratie@pvcv.nl. Je krijgt altijd een ontvangstbevestiging op jouw bericht. (Het mondeling afmelden of doorgeven van allerhande wijzigingen bij trainer, leider en/of bestuurslid is niet voldoende noch geldig).

  Om welke wijzigingen gaat het?

  • Adreswijzigingen
  • Beëindigen lidmaatschap (altijd voor 15 juni)
  • Aanvragen overschrijving (naar PVCV of een andere vereniging)
  • Onjuist geregistreerde gegevens

  Beëindigen lidmaatschap 
  Het verenigingsseizoen loopt van 1 juli t/m 30 juni het daarop volgende jaar. Leden die gedurende het seizoen het lidmaatschap wensen te beëindigen dienen t/m 30 juni de contributie te voldoen. Opzegging dient uiterlijk 15 juni plaats te vinden bij de ledenadministratie ledenadministratie@pvcv.nl. Als niet voor die datum is opgezegd dan wordt het lidmaatschap automatisch met 1 jaar verlengd. Verrekening van contributie vindt alleen plaats in uiterste gevallen (bijv. bij blessures) en in overleg met het bestuur.

  Overschrijven naar PVCV of een andere vereniging
  Wat moet ik doen om een overschrijvingsverzoek in te dienen om over te schrijven naar PVCV of van PVCV?
  1. Je zegt op bij de ledenadministratie van je huidige vereniging
  2. Je meldt je aan bij de nieuwe vereniging met je relatiecode
  3. De nieuwe vereniging voert je in als nieuw lid van de vereniging
  4. Je wordt automatisch overgeschreven naar je nieuwe vereniging per 1 juli (indien je aan alle financiële verplichtingen bij jouw oude vereniging hebt voldaan)

  Alle informatie over digitaal overschrijven kan je ook vinden ophttp://www.knvb.nl/assist/wedstrijdzaken/overschrijvingen