• Het Harmelense familiebedrijf autorijschool LES sinds 2006 is al enige tijd sponsor van PVCV. Een sociale rijschool al 12,5 jaar in onze omgeving.
  John van den Brink, de gezagvoerder van LES én momenteel hoofdtrainer van de PVCV1 selectie, wil naast het sponsoren van de jeugd meer voor de club betekenen. Naast de logo’s in de tribune worden de oudste jeugdteams gesponsord met trainingskleding van LES

  Wat gaat LES dan extra voor PVCV-leden doen?
  Tegenwoordig mag je als je 16,5 jaar bent starten met autorijlessen. Hiervoor heeft LES verschillende pakketten, variërend van 25 tot 40 uur. Er bestaat zelfs de mogelijkheid een intensieve cursus te volgen.
  Een lid van PVCV die bij LES een pakket selecteert, krijgt in het vervolg 2,5% korting. Ditzelfde kortingsbedrag wordt ook naar PVCV overgemaakt!

  Momenteel zijn er ongeveer 120 leden die de komende twee jaar zouden kunnen starten met rijlessen. Dit kan voor PVCV een extra sponsoropbrengst van €5000 opleveren.
  Dit is niet niks en kan de club goed gebruiken!

  Ga je binnenkort starten met autorijles? Steun dan je eigen portemonnee én die van PVCV! Het enige wat je hoeft te doen is je inschrijven op http://autorijschool-les.nl/inschrijven/ en in de opmerkingen "PVCV" in te vullen. Succes met LES!

  http://autorijschool-les.nl