• ‘’Wat een prachtige gift!’’ Trainers en begeleiders van het G-team van de Vleutense voetbalclub PVCV zijn dankbaar. Ze kregen op zondag 20 januari een cheque van 2.000 euro uitgereikt van totaalinstallateur Kuijpers uit De Meern. Het bedrag wordt gebruikt voor het organiseren van een onvergetelijk G-voetbaltoernooi in juni.

    Kuijpers doet niet aan kerstpakketten of andere eindejaarscadeau’s voor haar relaties. In plaats daarvan ondersteunt het bedrijf elk jaar verschillende maatschappelijke doelen, aangedragen door de eigen medewerkers. Ingrid Bouquet, commercieel medewerker bij Kuijpers én jeugdsecretaris bij PVCV, nomineerde daarop het G-team van PVCV.

    ‘’De ploeg rond het G-team bestaat uit een fantastische groep mensen die de voetballers enthousiast begeleiden. En dat al jarenlang. Ze verdienen daarbij steun en daarom heb ik ze voorgedragen.’’ Groot was de verrassing toen het PVCV G-team daadwerkelijk door Kuijpers werd uitgekozen als een van de goede doelen die een mooie cheque tegemoet konden zien.

    Nieuwe leden welkom!

    Kun je geen aansluiting vinden bij het reguliere voetbal en ben je tussen de 6 en 18 jaar? Kom dan eens kijken bij het G-team van PVCV of train vrijblijvend mee. Nieuwe leden zijn van harte welkom! Meer informatie? Stuur een e-mail naar gvoetbal@pvcv.nl of kijk op de website van PVCV.

  • Van links naar rechts: enkele voetballers van het PVCV G-team, Ingrid Bouquet van firma Kuijpers, Stefco Kraaij, Dave Hofmeister en Ronald de Borst, trainers van het PVCV G-team.