• Kleding... hoe werkt het?
  PVCV de kleding nu volledig in eigen beheer. Hoe werkt dat? De kleding is georganiseerd in drie onderdelen:

  1. Het kledingplan (contact persoon: Albert Misier)
  Onder het kledingplan valt broekje, shirtje kousen. Op dit moment is iedereen voorzien van dit lopende seizoen. Er kunnen in de loop van het seizoen mogelijkheden voorkomen dat er gewisseld moet worden omdat er iets kapot of te klein is. De bedoeling is dat je dan een mail stuurt naar kledingplan@pvcv.nl en via deze mail krijg je antwoord wanneer je je spullen kan omruilen.

  2. De sponsorkleding (contact persoon: Richard Eversen)
  Indien er een sponsor is gevonden die een elftal wil sponsoren. Dan moet de melding gedaan worden bij de sponsorcommissie (sponsorcommissie@pvcv.nl). Uiteraard is het ook mogelijk iemand van de sponsorcommissie aan te spreken. De sponsorcommissie informeert Richard Eversen en zal dan het hele traject met de sponsor of contact persoon afhandelen, dus offerte, bestelling, proefdruk en levering. De levering vindt plaats bij PVCV (op afspraak). Mochten er verder vragen, op- of aanmerkingen zijn, dan kan dit gemaild worden naar kleding@pvcv.nl.

  3. Individuele aankopen
  Uiteraard is en blijft het mogelijk om individuele PVCV produkten te kopen. Dit gaat allemaal via de webshop op onze website www.pvcv.nl. Dit werkt hetzelfde als een reguliere webshop. Eens besteld, betaald via iDeal en u krijgt de produkten thuis geleverd. De contacten gaan dan rechtstreeks via Beltona ook voor de retouren.

  Naar de webshop

 • Kledingplan

  Kledingplan PVCV

  Het bestuur heeft besloten om voor de jeugd een kledingplan op te zetten. Tijdens de Algemene ledenvergadering van 14 december 2016 is het agendapunt "Kledingplan" goedgekeurd door de leden. Dit plan gaat met ingang van het seizoen 2018-2019 in.

  Het kledingplan is om gelijke uitstraling te krijgen van onze gehele jeugdafdeling, dus niet alleen de elftallen die gesponsord kunnen worden. Verder is het plan nodig om in de toekomst financieel sterker te worden en zodoende diverse projecten ten uitvoer te kunnen brengen. Door de opzet van het plan zullen de (shirt)sponsorgelden rechtstreeks naar de vereniging vloeien. Dit was in het verleden niet het geval.

  Wat betekent het kledingplan voor de ouders/spelers?
  Vanaf het begin van het seizoen zullen alle jeugdleden een spelerstenue ter beschikking gesteld krijgen. 
  Ieder spelend jeugdlid (benjamins, categorie O8 tot en met O19) gaat een bedrag per jaar betalen voor het gebruik van het PVCV tenue (shirt, broek, sokken), die de vereniging ter beschikking stelt.

  Wat kost het kledingplan?
  De jaarlijkse bijdrage voor het kledingplan bedraagt € 25 per spelend lid. Voor dit bedrag wordt aan iedere speler een voetbalshirt alsmede een voetbalbroekje en sokken ter beschikking gesteld. Het voetbaltenue blijft eigendom van de vereniging en de speler wordt ook geacht hier netjes mee om te gaan. Aan het eind van het voetbalseizoen, dan wel bij tussentijds vertrek, dient het tenue weer bij PVCV te worden ingeleverd.  Het bedrag voor het kledingplan zal aan het begin van ieder voetbalseizoen samen met de contributie worden geïnd.

  Verlies en schade.
  Indien een PVCV lid door verlies of onzorgvuldig handelen gedurende het seizoen artikelen van het tenue nodig heeft, dan kan het lid nieuwe items kopen bij Thuys om zijn outfit weer compleet te maken. Bij incompleet of met schade inleveren aan het einde van het seizoen, zullen deze kosten worden doorbelast.

  Overige punten:

  • Sponsoring van zaken zoals trainingspakken, coachjassen, tassen, trainingsoutfits etc blijft mogelijk. Bij onze partner Thuys kunnen vragen over de mogelijkheden en offertes worden aangevraagd. Hiervoor kan een aanvraag gestuurd worden naar sponsorcommissie@pvcv.nl
  • Afwijkende collectieve kledinguitingen (als team) buiten de Beltona kledinglijnen is op geen enkele wijze toegestaan binnen PVCV. Uiteraard gaan we er vanuit dat het niet nodig zal zijn, maar bij overtreding zullen per seizoen 2018-2019 ook maatregelen volgen om dit direct te blokkeren. 

  Kledingcommissie:
  Het doel van deze kledingcommissie is om te zorgen voor een geleidelijke invoering van nieuwe kleding voor ieder team, waarbij over maximaal looptijd de gehele vereniging voorzien is van nieuwe kleding. 

  Binnen de commissie zijn er kleding coördinatoren aangesteld die per groep de teams begeleiding als er specifieke zaken zijn aangaande de kleding. Hiervoor is een Whatsapp groep waarin de vragen door een kleding verantwoordelijke van het team gesteld kan worden. De kleding verantwoordelijke wordt door het team zelf, die genoemd worden als GCT’er (Groeps Coordinatie Team) kleding verantwoordelijke, aangesteld. De leider van het team of de kleding verantwoordelijke kan in het begin van het seizoen via een e-mail naar kledingplan@pvcv.nl aangeven wie dit is. De kledingcommissie moet dit vooraf weten voordat de kleding in ontvangst kan worden genomen.  De kleding verantwoordelijke is het aanspreekpunt en coördinator van het team en tussen het team en de kledingcommissie. Ieder spelend lid heeft, de garantie van een spelerstenue in bruikleen voor het lopende seizoen. De kledingcommissie is het vaste aanspreekpunt binnen de vereniging.

  We hebben zes documenten die u kunt downloaden van de PVCV website waarin u alle informatie kunt vinden over het kledingplan:
  1. Uitleg kledingplan 2018-2019
  2. Uitleg GCT-kledingplan 2018-2019
  3. Huisregels sponsorkleding PVCV
  4. Was instructie
  5. Verklaring instructie en uitgifte sponsorkleding
  6. Verantwoordelijke GCT-kledingplan 2018-2019

  Als er vragen en opmerkingen zijn over het kledingplan of andere zaken betreffende sponsorkleding, dan kunt u een mail sturen naar kledingplan@pvcv.nl.

   

 • Kleding sponsorpakketten

  PVCV wil graag 1 vereniging uitstralen. Door onder andere de invoering van het kledingplan, met ingang van seizoen 2017-2018, krijgt PVCV uniformiteit in de kleding. Het biedt tevens de mogelijkheid voor PVCV grotere sponsoren te binden aan onze club. PVCV heeft hiervoor de samenwerking gevonden met Simpel.nl, Thuys en de Plus. Helaas is daardoor sponsoring van wedstrijdtenues voor de jeugd niet meer mogelijk voor individuele sponsoren. Voor de senioren is het sponsoren van wedstrijdtenues wel mogelijk. Het sponsoren van individuele teams is voor zowel jeugd als senioren natuurlijk wel mogelijk voor overige kleding en materialen. Hierbij kunt u denken aan trainingspakken, jassen, tassen en inloopshirts. Om u hiervan een eerste beeld te geven vindt u hieronder sponsorpakketten die eenvoudig zijn aan te schaffen voor het team van uw keuze.  

  Sponsorpakket junioren
  Sponsorpakket senioren

  PVCV heeft hiervoor sponsorafspraken gemaakt met kledingleverancier THUYS "in wonen en slapen" en met het kledingmerk Beltona. Dat betekent dat alle teams spelen in de kledinglijn van Beltona. De kledingsponsoring is afgestemd op de uniforme PVCV-kledinglijn en dat is de reden waarom er geen andere kledingmerken binnen onze vereniging worden toegestaan!! 

  Om te zorgen voor goede afstemming wordt iedere kledingsponsoring op maat, ook in kleine omvang, door de sponsorcommissie persoonlijk afgestemd met de sponsor. We willen hiermee waarborgen dat de sponsoruitingen in lijn zijn met het beleid. Sponsoren van kleding gaat uitsluitend via de sponsorcommissie van PVCV. Alle informatie of het opvragen van offertes voor kledingsponsoring kunnen via de mail sponsorcommissie@pvcv.nl