• Vanaf seizoen 2020/2021 worden alle jeugdleden voorzien van nieuwe wedstrijdkleding van het merk Robey. De maand augustus wordt gebruikt om alle wedstrijdtenues zoveel mogelijk als team te wisselen. Het wisselen van de wedstrijdkleding van Beltona voor wedstrijdkleding van Robey gaat plaats vinden bij Wijtman Sport in Leidsche Rijn Centrum.

  De bedoeling is dat je als team naar Wijtman Sport gaat, de oude wedstrijdkleding (shirt, broekje en kousen) inlevert en dan een nieuw tenue mee krijgt.

  Wanneer en hoe dit precies gaat plaats vinden zullen we via de leiders/trainers communiceren.

  Het blijft komend seizoen mogelijk om de bestaande sponsorkleding van het merk Beltona aan te vullen.

  Vanaf het komende seizoen zijn er 4 kledingprocedures. Hieronder staat dit stapsgewijs uitgelegd.

  WEDSTRIJDKLEDING (ROBEY):
  Tijdens het seizoen zijn er wellicht momenten dat er kleding omgeruild moet worden doordat iets kapot, te klein of zoek is geraakt. U kunt een mail sturen naar kledingplan@pvcv.nl voor het maken van een afspraak bij Wijtman Sport met opgave van reden.

  BESTELLEN ROBEY KLEDING (LEDEN):
  Op https://pvcv.clubwereld.nl of de knop hieronder kunt u via de webshop PVCV kleding bestellen.

  Naar de webshop leden

 • BESTAANDE SPONSORKLEDING VAN BELTONA AANVULLEN:
  Stap 1. U stuurt een mail naar kleding@pvcv.nl (alleen voor Beltona kleding) met uw vraag
  Stap 2. U ontvangt een invul-/bestelformulier met Beltona kleding
  Stap 3. U stuurt dit formulier volledig ingevuld retour
  Stap 4. Kleding wordt besteld, op afspraak uitgeleverd en u ontvangt een factuur via PVCV 

  NIEUWE SPONSORKLEDING ROBEY BESTELLEN:
  Stap 1. Sponsor en/of leider kan op de website een prijsopgave maken via het bestelformulier voor sponsorkleding.
  Stap 2. Indien akkoord met de prijsopgave stuurt de sponsor en/of leider een mail met de gemaakte prijsopgave naar sponsorkleding@pvcv.nl voor het maken van een pasafspraak voor het team of het ophalen van paskleding. Dan kan ook de 2e tab(drukwerk) ingevuld worden met de aantallen en namen van de spelers en de bijbehorende maten, nummers en/of initialen.
  Stap 3. Als alle maten en uitvoeringen bekend zijn, kan de bestelling geplaatst worden. Het logo(‘s) kan gemaild worden naar teamwear@react-sport.nl 
  Stap 4. Er wordt een drukproef gemaakt door React, na goedkeuring is de bestelling definitief. Wijtman Sport zal contact houden met de sponsor over de levering van het kledingpakket.
  Stap 5. Het kledingpakket kan opgehaald worden bij Wijtman Sport in Leidsche Rijn. U ontvangt de factuur van React.

  Bestelformulier sponsorkleding

 • Kledingplan

  Kledingplan PVCV

  Het bestuur heeft besloten om voor de jeugd een kledingplan op te zetten. Tijdens de Algemene ledenvergadering van 14 december 2016 is het agendapunt "Kledingplan" goedgekeurd door de leden. Dit plan is ingegaan in het seizoen 2018-2019 in.

  Het kledingplan is om gelijke uitstraling te krijgen van onze gehele jeugdafdeling, dus niet alleen de elftallen die gesponsord kunnen worden. Verder is het plan nodig om in de toekomst financieel sterker te worden en zodoende diverse projecten ten uitvoer te kunnen brengen. Door de opzet van het plan zullen de (shirt)sponsorgelden rechtstreeks naar de vereniging vloeien. Dit was in het verleden niet het geval.

  302x214

  Wat betekent het kledingplan voor de ouders/spelers?
  Vanaf het begin van het seizoen zullen alle jeugdleden een spelerstenue ter beschikking gesteld krijgen. 
  Ieder spelend jeugdlid (benjamins, categorie O8 tot en met O19) gaat een bedrag per jaar betalen voor het gebruik van het PVCV tenue (shirt, broek, sokken), die de vereniging ter beschikking stelt.

  Wat kost het kledingplan?
  De jaarlijkse bijdrage voor het kledingplan bedraagt € 25 per spelend lid. Voor dit bedrag wordt aan iedere speler een voetbalshirt alsmede een voetbalbroekje en sokken ter beschikking gesteld. Het voetbaltenue blijft eigendom van de vereniging en de speler wordt ook geacht hier netjes mee om te gaan. Aan het eind van het voetbalseizoen, dan wel bij tussentijds vertrek, dient het tenue weer bij PVCV te worden ingeleverd.  Het bedrag voor het kledingplan zal aan het begin van ieder voetbalseizoen samen met de contributie worden geïnd.

  Verlies en schade.
  Indien een PVCV lid door verlies of onzorgvuldig handelen gedurende het seizoen artikelen van het tenue nodig heeft, dan kan het lid nieuwe items kopen bij Sport2000 om zijn of haar outfit weer compleet te maken. Bij incompleet of met schade inleveren aan het einde van het seizoen, zullen deze kosten worden doorbelast.

  Overige punten:

  • Sponsoring van zaken zoals trainingspakken, coachjassen, tassen, trainingsoutfits etc blijft mogelijk. Bij onze partner Wijtman Sport kunnen vragen over de mogelijkheden en offertes worden aangevraagd. Hiervoor kan een aanvraag gestuurd worden naar sponsorkleding@pvcv.nl
  • Afwijkende collectieve kledinguitingen (als team) buiten de Robey kledinglijnen is op geen enkele wijze toegestaan binnen PVCV. Uiteraard gaan we er vanuit dat het niet nodig zal zijn, maar bij overtreding zullen maatregelen volgen om dit direct te blokkeren. 

  Kledingcommissie:
  Het doel van deze kledingcommissie is om te zorgen voor een geleidelijke invoering van nieuwe kleding voor ieder team, waarbij over maximaal looptijd de gehele vereniging voorzien is van nieuwe kleding. 

  Binnen de commissie zijn er kleding coördinatoren aangesteld die per groep de teams begeleiding als er specifieke zaken zijn aangaande de kleding. Hiervoor is een Whatsapp groep waarin de vragen door een kleding verantwoordelijke van het team gesteld kan worden. De kleding verantwoordelijke wordt door het team zelf, die genoemd worden als GCT’er (Groeps Coordinatie Team) kleding verantwoordelijke, aangesteld. De leider van het team of de kleding verantwoordelijke kan in het begin van het seizoen via een e-mail naar kledingplan@pvcv.nl aangeven wie dit is. De kledingcommissie moet dit vooraf weten voordat de kleding in ontvangst kan worden genomen.  De kleding verantwoordelijke is het aanspreekpunt en coördinator van het team en tussen het team en de kledingcommissie. Ieder spelend lid heeft, de garantie van een spelerstenue in bruikleen voor het lopende seizoen. De kledingcommissie is het vaste aanspreekpunt binnen de vereniging.

  We hebben zes documenten die u kunt downloaden van de PVCV website waarin u alle informatie kunt vinden over het kledingplan:
  1. Uitleg kledingplan 2018-2019
  2. Uitleg GCT-kledingplan 2018-2019
  3. Huisregels sponsorkleding PVCV
  4. Was instructie
  5. Verklaring instructie en uitgifte sponsorkleding

  Als er vragen en opmerkingen zijn over het kledingplan of andere zaken betreffende sponsorkleding, dan kunt u een mail sturen naar kledingplan@pvcv.nl.