• Komende kerst vakantie staan de voetbaldagen weer op het programma bij PVCV. Deze kerstvakantie zijn ze op donderdag 6 en vrijdag 7 januari 2022. Twee dagen lekker bezig zijn met voetbal in combinatie met veel plezier beleven en teambuilding met voetbalvriendjes is het doel. We gaan als organisatie in ieder geval weer een leuk programma in elkaar zetten zodat alle deelnemers zich 2 dagen vol kunnen uit leven bij PVCV en zo het nieuwe 2022 voetbal jaar goed kunnen gaan starten.  
   
  Uiteraard helemaal volgens de dan geldende Corona regels in combinatie met dat het door kan gaan onder alle mogelijk weersomstandigheden. De bedoeling is in ieder geval dat het een combinatie van programma wordt in de zaal (Europahal op complex), buiten op het veld en in de kantine (Playstation toernooi). Beide dagen zal er programma zijn van 9.30 tot 17.00.  
   
  Het doel is dus een gevarieerd binnen en buiten programma vol met hoogtepunten! Trainingen (onder andere door freestyler), wedstrijden, spelletjes, zaalvoetbal en dus een Playstation toernooi in de kantine moeten er voor zorgen dat de kinderen zich 2 dagen vol zullen gaan vermaken.  
   
  De dagen zijn bedoeld voor alle kinderen vanuit de landen benjamins tot aan JO13 spelers (vanaf 5 jaar tot 13 jaar). Ook broertjes, zusjes of vriendjes die niet lid zijn van PVCV mogen eventueel mee doen aan onze voetbaldagen. Qua groepsindeling word je ingedeeld bij team- en/of leeftijdgenoten. Je kan ook een verzoek doorgeven om bij eventuele andere voetbalvriendjes te worden geplaatst. 
   
  De kosten voor de voetbaldagen zijn slechts €90. Dit is inclusief het volledige verzorgde tweedaagse programma en eten en drinken gedurende de twee dagen. 
   
  Wil je absoluut mee doen aan de PVCV Kerfst Voetbaldagen op 6 en 7 januari ? Schrijf je dan nu gelijk in want vol is vol! Stuur een mail naar voetbaldagen@pvcv.nl met onderstaande gegevens:
   
  - Naam deelnemer(s)   
  - Leeftijd deelnemer(s)   
  - Club en elftal waar je in speelt   
  - Eventuele verzoeken qua groepsindeling   
   
  Let op: aan deze voetbaldagen kunnen een maximaal aantal deelnemers deelnemen waarbij vol is vol wordt gehanteerd. Schrijf je dus tijdig in om zeker te zijn van deelname!