• PVCV zoekt keepers bovenbouw breedte seizoen 21/22

  Heb jij keeperservaring en heb je weer zin om de keepershandschoenen aan te trekken? Of wil je graag een overstap maken naar de leukste vereniging van Utrecht? Meld je dan aan bij PVCV. We hebben nog plek voor keepers in de JO18 en JO19 teams. Heb je geen keeperservaring maar wil je de uitdaging aangaan, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom.


  We hebben plek in de JO18 en JO19 teams waar gezelligheid en sportiviteit voorop staat. De teams kunnen 2 x per week trainen en daarnaast wordt er voor de keepers een wekelijkse keeperstraining gehouden. Als je bent geboren in 2003 of 2004 dan hebben we waarschijnlijk wel plek voor je, dus neem snel contact op via e-mail of schrijf je meteen in via onderstaande link.

  PVCV Vleuten is een groeiende club in Utrecht. Opgericht in 1932 zijn we nu met 1350 voetballende leden en hebben we daarnaast vele officials, vrijwilligers en supporters. PVCV heeft 3 kunstgrasvelden en een 1,5 grasveld, nieuwe kleedruimtes en een gezellige kantine op een compact sportpark.

  Dus heb je interesse schrijf je eigen dan in via het inschrijfformulier via onderstaande link
  https://www.pvcv.nl/lid-worden/
  Of mail naar O16-O19@pvcv.nl of ursula.blankestein@pvcv.nl als je vragen hebt. Dan nemen we snel contact met je op.