• Kaartverkoop PVCV-dreamteam vs. Creators FC

  27 sep 2022
 • Kaartverkoop PVCV-dreamteam vs. Creators FC

  Vandaag start de kaartverkoop voor dé wedstrijd van het jaar, op woensdag 19 oktober speelt het PVCV-dreamteam tegen de Creators FC. De aftrap is om 19.00 uur in Vleuten en alle inkomsten van deze wedstrijd gaan naar de stichting Football Makes It Happen.

  Het PVCV-dreamteam is een samengesteld team vanuit alle geledingen binnen de club. De Creators FC bestaat uit bekende Social Media personen. Dit is dus de kans voor de jeugd om hun sterren in het echt te zien en een eventuele handtekening of selfie te scoren! Via onderstaande link vind je meer informatie over Creators FC.

  https://www.creatorsfc.club/

  Football Makes It happen heeft voor elk team dat aanwezig is een leuke verrassing en een mooie aanvoerdersband met de stichting en PVCV erop. Deze worden voor de wedstrijd uitgedeeld aan alle teams die aanwezig zijn ( of in ieder geval minimaal 1 iemand per team ). Deze mooie aanvoerdersband kan je als team dan de rest van het seizoen gebruiken bij je wedstrijden.

  Naast de wedstrijd zelf zal er nog veel meer spektakel te beleven zijn bij PVCV, waaronder een spectaculaire opkomst van de teams en een act in de rust. Deze wedstrijd wil je dus zeker niet missen en moet je bij zijn!

  Een kaartje voor de wedstrijd kost €7,50. Dit bedrag gaat volledig naar de stichting Football Makes It Happen. Wij hopen dan ook voor deze kraker op een grote opkomst vanuit onze jeugd en senioren, zodat we een mooi bedrag bij elkaar kunnen verzamelen!

  De 1e kaartverkoopronde is alleen mogelijk via leiders en trainers van alle PVCV jeugd- en seniorenteams. Graag binnen het team inventariseren wie er allemaal een kaartje voor de wedstrijd willen. Alle spelers, maar ook ouders , overige familieleden dan wel vrienden of bekenden van de spelers zijn van harte welkom.

  Daarnaast mag het team dat de meeste kaarten koopt, samen met de Creators het veld op lopen. Deze actie geldt tot de leeftijdscategorie JO13.

  De trainers en leiders van alle PVCV-teams kunnen na inventarisatie uiterlijk woensdag 5 oktober aan Cor Stols, via een WhatsApp bericht naar: 06-31903462, doorgeven hoeveel kaartjes ze als team willen hebben.

  Na het doorgeven kunnen ze het geld verzamelen binnen het team en het totaalbedrag van het team overmaken naar PVCV. Als het bedrag ontvangen is, kunnen jullie de kaartjes per team bij PVCV ophalen.

  Er zijn maximaal 1500 kaarten beschikbaar waarbij vol echt vol is !

  Mochten er na de 1e kaartverkoopronde vanuit de teams nog kaarten beschikbaar zijn, dan worden deze op de wedstrijddag nog verkocht. Maar het is dus nog even afwachten of dit het geval is.

  Op naar een mooie wedstrijd op 19 oktober !