• Het is alweer 4 maanden geleden dat Joep de Bruin begon met zijn voetbalavontuur in Amerika. Een tijd die soms sneller lijkt te gaan dan je beseft, met al de corona invloeden tegenwoordig.

Op woensdagavond Nederlandse tijd, speelde Joep tegen Marshalltown. Klinkt als een normale zin echter was dinsdag zijn schouder uit de kom gegaan. Desondanks verscheen Joep gewoon in de basis, centraal achterin.

Black Hawks kwam vroeg in de 2e helft op een 0-1 achterstand. Zonde en tegen de verhoudingen in. Rond de 65e minuut kregen de Black Hawks een vrije trap die hard werd ingekopt door Joep. Zijn eerste officiële doelpunt en hopelijk een begin van een mooie reeks.

Zijn schouder begon helaas tegen het einde van de 2e helft op te spelen waardoor het einde wedstrijd was voor Joep.
    Balen van de schouderblessure maar de felicitaties voor je eerste officiële doelpunt op Amerikaanse bodem.