• De wedstrijd begon van beide kanten wat rommelig. Net toen PVCV wat meer grip op de wedstrijd begon te krijgen, maakte Wilhelmus met een uitgespeelde counter in de 24e minuut 1-0. Gelukkig duurde het niet lang tot de 1-1 werd gemaakt, met een goed uitgevoerde aanval over rechts zorgde Duncan na een strakke pass van Joeck voor de gelijkmaker. Het spelbeeld bleef enigszins gelijk. In de rest van de eerste helft. Veel onnodig balverlies op het middenvelden voorin en teveel ruimtes tussen de linies, maakte dat PVCV meer balbezit had, maar Wilhelmus er op gezette tijden gevaarlijk uit kwam. Gelukkig maakte Roan met de kop, in de 40e minuut 1-2 uit een strakke corner van Jochem vanaf links.

De tweede helft begon minder fortuinlijk, Wilhelmus zette vanaf het begin goed druk en wisten in de 41e minuut te scoren. Na nog een paar goede mogelijkheden van Wilhelmus, begon het bij PVCV te draaien, geduld, linies goed aansluiten en druk op de bal, zorgde voor veel balbezit, goed uitgespeelde kansen over de zijkanten en de 2-3 in de 59e minuut. Jorn (net in het veld), werd door Roan aan de rechterkant weggestuurd en zette Duncan met een strakke pass alleen voor de keeper. Duncan schoot in 1 keer van dichtbij hard in. Het was eveneens Duncan, die door vroeg storen, in de 68e minuut de bal veroverde en Filippo vrij voor de keeper zette en Filippo, maakte het met een droog, hard schot in de hoek mooi af. Wilhelmus, kwam er in deze fase niet meer uit. Door goed combinatie voetbal zette wederom Duncan, Daan vrij voor de goal in de 70e minuut en Daan rondde netjes af, 2-5. De laatste 10 minuten bleef het eenrichtingsverkeer en werd het op aangeven van Jorn ook nog 2-6 door Duncan. Een verdiende overwinning en een mooie teamprestatie, waarbij in de rust Arjen de puntjes op de I zette en de het team dat in de tweede helft erg goed oppakte. Na 3 competitiewedstrijden leidt dit resultaat voorlopig tot de 3 plek.