• Jeugdselecties

  Technische Jeugdcommissie (TJC) - Jeugdselecties

  De technische jeugdcommissie zorgt er binnen PVCV voor dat alle zaken rondom het voetballen voor de selectieteams van de jeugdafdeling goed wordt georganiseerd. De TJC verzorgt ook de circuittrainingen van alle onderbouwteams en organiseert avonden voor trainers om zich te ontwikkelen - Train de Trainer. Daarnaast onderhoudt zij de samenwerking met onze partner FC Utrecht (Ster RAC) en de andere BVO's.

  Aanmelden voor selectieteams
  Voetballers die zich willen aanmelden voor een plaats in een jeugdselectieteam kunnen zich aanmelden via selecties@pvcv.nl. We werken bij PVCV met een blindevlekkenplan. Dat betekent dat we alleen spelers van buiten de vereniging een plek in de selectie gunnen als we op een positie voldoende kwaliteit of een specialiteit missen.

  Vacatures voor trainers 
  PVCV heeft een traditie om trainers zelf op te leiden. We ondersteunen (aankomende) trainers met cursussen (Pupillentrainer) en UEFA C, B en A opleidingen.

  Trainers die aan willen sluiten bij PVCV worden uitgenodigd te solliciteren bij PVCV via tjc.secretariaat@pvcv.nl. Stuur een c.v. en motivatiebrief. PVCV werkt uitsluitend met trainers die een minimaal een UEFA C opleiding hebben of daarvoor een opleiding (willen) volgen.

  Informatie en contact
  Voor alle andere vragen, kunt u zich wenden tot Piethein Leune via tjc.secretariaat@pvcv.nl.