• Jeugdselecties

   

  Jeugdcommissie
  De jeugdcommissie (JC) zorgt er binnen PVCV voor dat alle zaken rondom het voetballen van de jeugdafdeling goed wordt georganiseerd. Verzorgt de circuittrainingen van alle onderbouwteams en organiseert avonden voor trainers om zich te ontwikkelen. Daarnaast onderhouden zij de banden met BVO's en de samenwerking met FC Utrecht (Ster RAC). 

  Aanmelden voor selectieteams
  Voetballers die zich willen aanmelden voor een plaats in een jeugdselectieteam kunnen zich aanmelden via selecties@pvcv.nl. We werken bij PVCV met een blindevlekkenplan. Dat betekent dat we alleen spelers van buiten de vereniging een plek in de selectie gunnen als we op een positie voldoende kwaliteit of een specialiteit missen. Zie ook onze volledige informatie onder aan deze pagina.

  Vacatures voor trainers 
  PVCV heeft een traditie om trainers zelf op te leiden. We ondersteunen (aankomende) trainers met cursussen (Pupillentrainer) en UEFA C, B en A opleidingen.

  Trainers die aan willen sluiten bij PVCV worden uitgenodigd te solliciteren bij PVCV via tjc.secretariaat@pvcv.nl. Stuur een c.v. en motivatiebrief. PVCV werkt uitsluitend met trainers die een minimaal een UEFA C opleiding hebben of daarvoor een opleiding (willen) volgen.

  Informatie en contact
  Voor alle andere vragen, kunt u zich wenden tot Piethein Leune via tjc.secretariaat@pvcv.nl.

  Meer informatie aanmelden voor PVCV-Selectieteams
   
  Ben jij het talent dat wij zoeken voor onze selectieteams?
  Denk jij dat je op hoog niveau kan voetballen? En neem je naast ambitie óók veel plezier in het voetballen mee? Kom dan voetballen bij de leukste club van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern en ga de uitdaging aan voor een plek in onze selectieteams!

  PVCV groeit nog steeds enorm in omvang en vooral niveau. Vanaf het nieuwe 2021-2022 seizoen zullen we een nieuwe onderbouwstructuur gaan starten. Daarnaast zal onze nieuwe Technisch Manager bovenbouw – Younes El Yandouzi – vorm willen geven aan de grote potentie van deze teams. De insteek daarbij is om spelers bij PVCV op een plezierige manier het maximale uit zichzelf te kunnen laten halen onder goede randvoorwaarden.

  In de onderbouw (JO7 tot JO11) werken we met drie selectieteams per geboortejaar. Deze teams voetballen op het hoogste niveau. In de midden- en bovenbouw speelt ieder selectieteam JO13 t/m JO19 in de Divisie met de ambitie om het maximale eruit te halen. 

  Niveau seizoen 2021|22 (Voorjaar):
  JO8 t/m JO11  Hoofdklasse Hoog                  
  JO12               Hoofdklasse JO13 A-Cat         
  JO13               Divisie 1 (Promotie uit Divisie 2)                             
  JO14               Divisie 1                              
  JO15               Divisie 5 (Promotie uit Divisie 6)
  JO16               Divisie 5 (Promotie uit Divisie 6)
  JO17               Divisie 6 (Promotie uit Divisie 7)
  JO18               Divisie 5 
  JO19               Divisie 3 (Promotie uit Divisie 4)
  JO23               Divisie 3 (Seniorenselectie)

  Beschik jij over talent, heb je de ambitie, de wil om beter te worden én het maximale uit jezelf te halen? Dan ben je welkom om mee te trainen! Dit is mogelijk vanaf maandag 1 maart na de voorjaarsvakantie.

  Je traint twee of drie keer mee met het selectieteam van jouw leeftijd om zo van twee kanten kennis te maken. Graag maken we ook kennis met je ouders. Na deze trainingen kijken we wat voor jou de mogelijkheden zijn.

  PVCV biedt haar talenten onder meer de volgende faciliteiten: 

  • Gediplomeerde trainers
  • 3x trainen in de week met variatie
  • Alle selectieteams spelen op hoog niveau
  • Ambitieus beleid gericht op ontwikkeling van spelers én trainers 
  • Een nieuwe onderbouw structuur vanaf het nieuwe seizoen
  • Een vaste speelwijze in de 11x11
  • PVCV-voetbalschool op zondagmorgen (optioneel)
  • Deelname aan veel grote toernooien (inclusief het buitenland)
  • Een sterke samenwerking met FC Utrecht en ook goed contact met overige BVO’s in de omgeving 
  • Goede coördinatie met KNVB JPN (Jeugdplan Nederland)
  • Een modern en gezellig sportcomplex met 3 kunstgrasvelden en 1,5 grasveld 
  • Leuke evenementen zoals de PVCV Voetbaldagen, PVCV Keepersdagen, Leidsche Rijn jeugdtoernooien, Zaalvoetbaltoernooien en het Jaarlijkse Voetbalkamp  

  Elke jongen óf meisje die denkt het selectieniveau aan te kunnen vanaf lichting 2015 (die bij ons al vervroegd JO8 spelen) tot en met lichting 2003 (JO19) is welkom. PVCV zal volgend jaar spelen in de 11x11 met een JO13-2 (2010), JO13-1, JO14-1, JO15-1, JO16-1, JO17-1, JO18-1 en JO19-1.

  Wil jij kennis maken met PVCV en jouw talenten laten zien? Dan zien we graag je reactie tegemoet. Stuur een mail naar selectie@pvcv.nl met daarin de volgende gegevens:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum 
  • Adres en woonplaats
  • Mobiele nummer (ouders)
  • Huidige club en team
  • Links-, rechts- of tweebenig
  • Favoriete positie. 

  Van daaruit zal je per mail een reactie ontvangen welke dagen je welkom bent om mee te gaan trainen.

  PVCV, méér dan een club! 

  Interesse om bij PVCV te voetballen? Ouders kunnen hun kind vanaf 4 jaar inschrijven bij PVCV voor een speelse kennismaking met het voetbal bij de benjamins. Competitievoetbal is er vanaf 7 jaar. Kijk voor lidmaatschapsinformatie op https://www.pvcv.nl/lidmaatschap/ en schrijf je in via https://www.pvcv.nl/club_aanmelden/.