• Teampagina's

 • Jeugdcommissie & Technische Jeugdcommissie

  Jeugdcommissie (JC)
  De jeugdcommissie zorgt er binnen PVCV voor dat alle zaken rondom het voetballen voor de breedteteams van de jeugdafdeling goed wordt georganiseerd. De algemene doelstelling van de jeugdcommissie is het realiseren van voorwaarden waardoor jeugdspelers zich in het voetbal optimaal kunnen ontwikkelen met het oogmerk dat: 

  1. Er plezier wordt beleefd
  2. Spelers zich ontwikkelen als onderdeel van een team, leren afspraken na te komen en samen winnen en verliezen als team
  3. Voetballen tot op latere leeftijd een plaats blijft behouden (als speler, trainer-coach, scheidsrechter, bestuurslid of voor andere vrijwilligerstaken)

  De Jeugdcommissie adviseert het bestuurslid Voetbalzaken in het jeugdbeleid. De primaire taak van de commissie is het goed laten functioneren van de jeugdteams. De jeugdcommissie maakt het mogelijk dat jeugdleden van PVCV de voetbalsport kunnen beoefenen. Dit geldt voor alle jeugdleden, op prestatief en recreatief niveau. Concreet betekent dit dat we zorgdragen dat elk team voldoende begeleiding (leiders) heeft, kwantitatief en kwalitatief voldoende training en wedstrijdmateriaal heeft. Sportiviteit en Respect wordt door de jeugdcommissie onderschreven en de bijdrage aan de vereniging op vrijwillig vlak wordt door de jeugdcommissie gestimuleerd.

  De jeugdcommissie bestaat uit een voorzitter, secretaris en diverse leeftijdscoördinatoren. De coördinatoren zijn verantwoordelijk voor één of meerdere leeftijdscategorieën. Voor leiders en trainers zijn zij het eerste aanspreekpunt en coördineren diverse activiteiten voor hun categorie. Tevens is de coördinator verantwoordelijk voor het samenstellen van de breedteteams.

  Mocht u vragen hebben met betrekking tot de jeugdcommissie, kunt u een mail sturen naar jeugdcommissie@pvcv.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.

  Technische Jeugdcommissie (TJC) - Jeugdselecties
  De technische jeugdcommissie zorgt er binnen PVCV voor dat alle zaken rondom het voetballen voor de selectieteams van de jeugdafdeling goed wordt georganiseerd. De technische jeugdcommissie verzorgt de circuittrainingen van alle onderbouwteams en organiseert avonden voor trainers om zich te ontwikkelen. Daarnaast onderhouden zij de banden met BVO's en de samenwerking met FC Utrecht (Ster RAC).
   
  • Voorzitter: Michael Buijteweg - tjc@pvcv.nl
  • Secretaris: Piethein Leune - tjc.secretariaat@pvcv.nl
  • Financiën: Arjan Verstoep
  • Onderbouw: Jeroen Verhoef
  • Middenbouw: Thijs Lindenkamp
  • Bovenbouw: Michael Buijteweg
  • Technisch manager onderbouw JO8-JO12: Cor Stols - tjc.onderbouw@pvcv.nl
  • Technisch manager bovenbouw JO13-JO19: Mitch Maas - tjc.bovenbouw@pvcv.nl
  • Contact BVO & KNVB: Thijs Lindenkamp
  • Interne scouting: Floor Verschoor, Corwin van Heeteren, Terry Oorschot - scouting@pvcv.nl

  Voetballers die zich willen aanmelden voor een plaats in een jeugdselectieteam kunnen zich aanmelden via selecties@pvcv.nl

  Trainers worden uitgenodigd te solliciteren bij PVCV via tjc.secretariaat@pvcv.nl. Stuur een c.v. en motivatiebrief. PVCV werkt uitsluitend met trainers die een minimaal een UEFA C opleiding hebben of daarvoor een opleiding (willen) volgen.

  Voor alle andere vragen, kunt u zich wenden tot Piethein Leune via tjc.secretariaat@pvcv.nl.