• Teampagina's

 • Jeugdcommissie

  De jeugdcommissie zorgt er binnen PVCV voor dat alle zaken rondom het voetballen voor de breedteteams van de jeugdafdeling goed wordt georganiseerd.

  De algemene doelstelling van de jeugdcommissie is het realiseren van voorwaarden waardoor jeugdspelers zich in het voetbal optimaal kunnen ontwikkelen met het oogmerk dat: 

  1. Er plezier wordt beleefd
  2. Spelers zich ontwikkelen als onderdeel van een team, leren afspraken na te komen en samen winnen en verliezen als team
  3. Voetballen tot op latere leeftijd een plaats blijft behouden (als speler, trainer-coach, scheidsrechter, bestuurslid of voor andere vrijwilligerstaken)

  De Jeugdcommissie adviseert het bestuurslid Voetbalzaken in het jeugdbeleid. De primaire taak van de commissie is het goed laten functioneren van de jeugdteams.

  De jeugdcommissie maakt het mogelijk dat jeugdleden van PVCV de voetbalsport kunnen beoefenen. Dit geldt voor alle jeugdleden, op prestatief en recreatief niveau. Concreet betekent dit dat we zorgdragen dat elk team voldoende begeleiding (leiders) heeft, kwantitatief en kwalitatief voldoende training en wedstrijdmateriaal heeft. Sportiviteit en Respect wordt door de jeugdcommissie onderschreven en de bijdrage aan de vereniging op vrijwillig vlak wordt door de jeugdcommissie gestimuleerd.

  De jeugdcommissie bestaat uit een voorzitter, secretaris en diverse leeftijdscoördinatoren. De coördinatoren zijn verantwoordelijk voor één of meerdere leeftijdscategorieën. Voor leiders en trainers zijn zij het eerste aanspreekpunt en coördineren diverse activiteiten voor hun categorie. Tevens is de coördinator verantwoordelijk voor het samenstellen van de breedteteams.

  De leden van de jeugdcommissie zijn:

  Leeftijd coördinatoren:

   

  Mocht u vragen hebben met betrekking tot de jeugdcommissie, kunt u een mail sturen naar jeugdcommissie@pvcv.nl. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk een reactie.