• Interne scouting

  Op vele fronten maakt PVCV stappen als gezellige maar ook prestatiegerichte club.

  Een van de gebieden waar al lange tijd de wens lag om structureel aandacht aan te besteden is Interne Scouting. Vanaf dit seizoen gaat daar concreet invulling aan gegeven worden door een team van enthousiaste, interne scouts. Het doel dat wordt nagestreefd is om talentvolle spelers die nu niet in een selectieteam spelen beter in beeld te krijgen en de kans te geven zich op een hoger niveau te laten zien.

  Om zoveel mogelijk spelers uit breedteteams te zien spelen is ervoor gekozen met meerdere scouts te werken met ieder hun eigen leeftijdscategorie. Dit jaar richten ze zich uitsluitend op de vier jongste leeftijdgroepen zodat onze jongste talenten in de breedte vroegtijdig worden gespot.

  Graag stellen we de interne scouts per leeftijdsgroep aan jullie voor:

  O8/O9: Floor Verschoor

  O10: Corwin van Heeteren

  O11: Terry Oorschot

   

  Het streven van de scouts is om in de maanden december en maart de eerste spelers uit te nodigen voor een korte stage bij een selectieteam onder begeleiding van een van onze gediplomeerde trainers. Het is nog steeds aan de coordinatoren, trainers en de TJC om de spelers in te delen voor het volgende seizoen, maar met de interne scouting willen de selectieperiode aan het eind van het seizoen drastisch verminderen omdat er al veel meer ogen voor deze tijd hebben meegekeken.

  De scouts hebben er in ieder geval heel veel zin in om lekker te kijken naar jeugdvoetbal en de club op dit vlak verder te brengen.

  Mochten jullie op-en aanmerkingen hebben, spreek ons of onze scouts, want elke feedback is welkom.
  De scouts zijn ook bereikbaar via de mail: scouting@pvcv.nl 

   

  Technische Jeugdcommissie

  Patrick Dik,
  Cor Stols,
  Michael Buijteweg