• Afgelopen week bereikte ons het verdrietige bericht dat Gerrit Scholte helaas is overleden. De heer Scholte heeft de respectabele leeftijd van 91 jaar mogen bereiken.

    Misschien een teken aan de wand was zijn geboortejaar: 1932. Inderdaad hetzelfde jaar als de oprichting van PVCV. “Mijnheer Scholte” heeft zich lange tijd ingezet voor onze club, en heeft in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw een hele generatie Vleutenaren de eerste beginselen van het voetbal aangeleerd als trainer van de F pupillen. Of althans geprobeerd om hen dat te leren. Ik weet zeker dat veel van onze leden (of ouders van leden) zich nog de woensdagmiddag training van Mijnheer Scholte kunnen herinneren. Niet voor niets heeft hij hiervoor rond de eeuwwisseling de “Gouden PVCV speld” (de voorloper van het huidige erelidmaatschap) mogen ontvangen. Mijnheer Scholte was hier terecht trots op!

    Nog onlangs was hij aanwezig op de (uitgestelde) receptie ter ere van ons 90 jarig bestaan. Hij had toen zelfs nog allerlei foto’s en krantenknipsels bij zich, evenals een oude “Rond de Bal”. Mijnheer Scholte genoot zichtbaar.

    Met zijn overlijden is een markant PVCV-er heengegaan.
    Namens de club heeft het bestuur haar medeleven betuigd aan de familie. 

    Bestuur PVCV