• Hoofdtrainers Onderbouw en Middenbouw Selectieteams 2024/2025 bekend

  5 apr 2024
 • Hoofdtrainers onderbouw en middenbouw selectieteams 2024/2025 bekend

  We zijn als PVCV blij dat we ruim voor de start van het nieuwe seizoen (’24/’25) alle selectie hoofdtrainers rond hebben, zo ook die voor de midden- en onderbouw. Er staat wederom een mooie staf van ervaren trainers in combinatie met jonge zelf opgeleide enthousiastelingen. Deze staf staat onder bezielende leiding van Technisch Manager midden- en onderbouw Cor Stols. Ook volgend seizoen is de belangrijkste doelstelling dat alle spelers zich onder plezierige omstandigheden optimaal kunnen ontwikkelen.

  Hieronder stellen we graag de hoofdtrainer per leeftijdscategorie voor. Op een later moment zullen we ook de overige selectie trainers aan jullie voorstellen.

  JO8 - Peter Gaanderse
  Peter zal ook komend seizoen hoofdtrainer zijn van de JO8 lichting. Hij zal alweer zijn 4e seizoen ingaan bij PVCV en is bijna niet meer weg te denken binnen de club. Met zijn bevlogenheid, passie en ervaring is hij van grote waarde bij de ontwikkeling van de kinderen op deze jonge leeftijd. Daarnaast is hij ook nauw betrokken bij de benjamins afdeling. Hierdoor is er borging voor een goede overgang van de benjamins richting de JO8. We kijken uit naar een mooi seizoen en weten zeker dat ook de nieuwe JO8 lichting komend seizoen in goede handen zal zijn.

  JO9 - Max ter Steege
  We zijn als PVCV blij dat we ook bij de JO9 leeftijd de huidige trainer op “zijn” lichting kunnen behouden. Max gaat zijn 2e seizoen in bij PVCV waar hij het erg naar zijn zin heeft. Is Max nou een middenbouw of een onderbouw specialist? Van beide krijgt hij in ieder geval veel energie en vindt het ongeacht de leeftijd geweldig om met jonge talentvolle spelers te mogen werken. Met Max zijn toewijding zijn we als PVCV overtuigd dat de nieuwe JO9 lichting een top seizoen tegemoet gaat!

  JO10 - Melle de Boer
  Inmiddels is Melle alweer een paar jaar actief binnen de onderbouw en is het mooi om te zien dat hij nu klaar is voor de stap naar hoofdtrainer. Melle gaat komend seizoen afstuderen op de ALO wat erg goed aansluit op het optimaal begeleiden van jonge kinderen. Als PVCV zijn we erg blij met zijn geweldige instelling en positieve kijk op dingen. We zijn er van overtuigd dat hij de JO10 lichting op een goede manier verder kan gaan ontwikkelen.

  JO11 - Ayoub Omousa
  Huidige JO10 hoofdtrainer Ayoub zal komend seizoen met de JO10 lichting mee gaan richting de JO11. Ayoub is dit jaar nieuw binnen PVCV en laat een bijzonder plezierige indruk achter. O.a. door de trainingen gericht op techniek en huiswerkfilmpjes heeft de JO10 lichting enorme stappen voorwaarts laten maken. We zijn blij dat Ayoub met deze lichting meegaat naar de JO11 om daar in een nieuwe spelvorm (8x8) de spelertjes verder te gaan ontwikkelen.

  JO12 - Metin Tura
  Ook Metin is dit seizoen nieuw binnen de club, dat bevalt vanuit zowel Metin als PVCV erg goed. Metin is een ervaren trainer die op een zeer prettige manier spelers weet te ontwikkelen en uit te dagen. Hij is naast zijn trainerschap op meerdere manieren zeer betrokken en voelt zich als een vis in het water op en langs de velden van onze mooie club. Metin ziet er naar uit om de huidige talentvolle JO11 lichting volgend seizoen te begeleiden in de eerste ervaringen op een groot veld.

  JO13 - Adil el Omri & Keo Oei
  Bij de nieuwe JO13-1 staat er komend seizoen een duo voor de groep. Adil en Keo werken dit seizoen al prettig samen in de onderbouw en kijken er naar uit om aan de slag te gaan met de JO13-1. Keo is al meerdere jaren actief binnen de onderbouw en de stap naar een groot veld is een logische in zijn ontwikkeling als trainer. Met Adil aan zijn zijde is dit duo een ideale combinatie van ervaring en ambitie. Adil is namelijk al jaren als trainer actief bij verschillende teams, maar maakt nu graag de stap naar het hoofdtrainerschap in de middenbouw. Met dit duo gaat de nieuwe JO13-1 een mooi seizoen tegemoet waarin plezier en ontwikkelen hand in hand zullen gaan.

  JO14 - Cor Stols & Roy van Steenis
  Nog een team waar een duo voor de groep staat, Cor en Roy worden gezamenlijk verantwoordelijk voor de JO14-1. Na een jaar geen team gedaan te hebben ging het toch weer erg kriebelen bij Cor. Voor Roy is het na het straks behalen van zijn VC2 diploma een mooi moment om de stap naar de middenbouw te maken. Gezien zijn goede klik met Cor was een duo snel gevormd. De JO14-1 kan een jaar vol met veel voetbal en leuke activiteiten tegemoet zien.

  JO15 - Max ter Steege
  Naast de JO9 lichting zal Max komend seizoen ook trainer zijn van de JO15-1. Net als dit seizoen is Max ook volgend seizoen actief bij twee teams. Deze combinatie bevalt hem erg goed en zorgt dat hij zich maximaal kan focussen op het trainen bij PVCV. Er is ondertussen geen trainer die vaker op de club is te vinden dan Max. Max staat er om bekend dat hij het maximale uit zowel de speler individueel als uit het gehele team weet te halen. Met Sejdija Avdi is er ook al een assistent waar Max volgend seizoen samen mee voor de groep staat. Met vol vertrouwen zien we een mooi seizoen voor ogen voor de JO15-1.

  We de trainers veel plezier en succes toe komend seizoen.

  Technisch Hart Jeugd