• Het gaat dit seizoen ongekend goed met de verkoop van grote club actie loten en daar zijn we als club ontzettend blij en trots op 🔴⚪💪🏻.

  Mede doordat je nu ook online loten kan verkopen werkt dat veel makkelijker. Profiteer hier van en verkoop loten op deze manier zodat je naast dat er mooie prijzen gewonnen kan worden je de club enorm steunt 📈. In de bijlage zullen we nog 1 maal uitleg door sturen over dit systeem.

  Je kan ook op de ouderwetse manier loten verkopen via de boekjes. Als die op een gegeven moment vol zijn kan je die vanaf heden dinsdag of woensdag inleveren bij je trainer en graag dat die trainers deze dan inleveren bij Cor Stols of Piethein Leune die op deze dagen aanwezig zijn op het sportpark ✅.

  Daarnaast kan je als team ook een superlot kopen van €150. Daarmee koop je in 1 keer 50 loten waarvan €120 direct naar de club gaat 💪🏻. 12 teams hebben op dit moment al een superlot gekocht 💪🏻.

  https://lot.clubactie.nl/superlotkopen/pvcv/120220

   

  Wij hopen dat alle spelers online en via de boekjes deze periode nog goed hun best proberen te doen qua verkoop grote club actie loten 👍🏻. En dat er wellicht nog teams een super lot aanschaffen.

  Op deze manier halen we dit jaar dan wellicht een record bedrag op als club die we als club heel goed kunnen gebruiken in deze vervelende Corona tijd 🔴⚪.