• Dat PVCV meer dan een club is, dat wisten we in Vleuten natuurlijk allang. Maar dat we meer Grote Clubactie loten hebben verkocht dan elke andere vereniging in Nederland is zelfs voor ons een enorme verrassing! Hart van Nederland en het Jeugdjournaal kwamen naar Vleuten om achter het geheim van PVCV te komen.

   

  Hart van Nederland - Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

  Recordopbrengst Grote Clubactie, Joep (10) verkocht meeste loten van iedereen

  Nooit eerder leverde de Grote Clubactie zo'n hoge totaalopbrengst op. Leden van verenigingen en clubs sprokkelden ruim 10,7 miljoen euro bij elkaar door lootjes te verkopen. Dit geld kunnen ze gebruiken voor bijvoorbeeld een nieuw kunstgrasveld, nieuwe voetbaltenues of nieuwe hockeysticks. Voetbalclub PVCV in Vleuten heeft dit jaar de meeste lootjes verkocht. "Opa Kees heeft me heel goed geholpen."

  Bekijk het Hart van Nederland item hier: https://www.hartvannederland.nl/?jwsource=cl

   

   

  Ochtendjournaal van vrijdag | NOS Jeugdjournaal

  Kinderen halen recordbedrag op voor Grote Clubactie

  Nog nooit haalden kinderen voor de Grote Clubactie zoveel geld op als dit jaar. 10.756.383 euro, om precies te zijn, meer dan 10,7 miljoen euro dus. Daarvoor zijn 3,6 miljoen loten verkocht.

  Veel kinderen uit heel Nederland hebben voor hun sportclub loten verkocht. Misschien ben jij ook wel langs de deuren gegaan in je buurt.

  Joep
  Ook bij voetbalclub PVCV Vleuten hebben ze het goed gedaan. Voetballer Joep van tien heeft in zijn eentje bijna duizend euro opgehaald. Wij gingen bij hem langs.

  Bekijk het Jeugdjournaal item hier: https://jeugdjournaal.nl/artikel/2407918-kinderen-halen-recordbedrag-op-voor-grote-clubactie.html