• Grensrechterscursus bij PVCV op woensdag 15 februari: schrijf snel in!

  23 jan 2023
 • Grensrechterscursus bij PVCV op woensdag 15 februari: schrijf snel in!

  Op veler verzoek organiseren we nogmaals de cursus voor grensrechters in de kantine van PVCV en wel op woensdag 15 februari van 19:30-22:00 uur.

  Voor wie?
  De cursus is voor alle ouders die clubassistent-scheidsrechter (de officiële benaming) zullen worden in de bovenbouw leeftijden (de ouders van de JO13 in het bijzonder) en bij de senioren. Deze groep kinderen (JO13) staat immers voor het eerst op het grote veld dit jaar en wordt er voor het eerst gespeeld met buitenspel. Maar ook ouders uit de hogere leeftijdsgroepen en meer ervaren assistent-grensrechters zijn van harte welkom om er weer in te komen en ook ervaringen te delen.

  Omdat we in september al eerder een avond hebben gehad zullen we deze avond anders insteken, zodat deze interessant is voor de groep van september en nieuwe deelnemers. Docent Rob Overkleeft heeft weer een leuk programma in elkaar gezet waardoor de avond voor eenieder interessant is.

  Waarom meedoen aan de cursus?
  De spelregels van het voetbal zijn soms ingewikkelder dan je denkt en we willen graag dat onze kinderen goed worden begeleid door een scheidsrechter en een assistent-scheidsrechter die de regels kent en goed weet toe te passen. Dat voorkomt fouten en frustraties in het veld en langs het veld waardoor onze jeugd met plezier blijft voetballen.

  Bovendien is het vaak een gezellige en informatieve avond waar je wat van opsteekt!

  De avond zal staan onder leiding van Rob Overkleeft, docent van de KNVB. 

  Hoe kan je je opgeven?
  Stuur een mail naar JO13 coordinator Marcel Busink van de Jeugdcommissie: Marcel.Busink@pvcv.nl en vermeldt daarbij:

  - voor- en achternaam

  - het team waarbij je betrokken bent

  - mobiele telefoonnummer