• GoFysio gaat voor PVCV de fysiotherapie verzorgen voor ons eerste elftal en is ook toegankelijk voor alle leden van PVCV. Met ingang van maandag 9 september is er iedere maandag en donderdag van 18.30 - 19.30  in de fysioruimte op de 1e verdieping van de kantine een gratis inloop spreekuur voor alle PVCV leden en familie van de leden. Eline Peterse zal als vaste fysiotherapeut optreden tijdens het inloopspreekuur. Eline is bereikbaar via eline@gofysio.nl of op de praktijk 030 6585901.  Eline is naast fysiotherapeut zelf actief als triatleet.

    GoFysio bestaat al meer dan 10 jaar en is o.a. vlakbij het sportpark in De Meern gevestigd op de Molenpolder 108 ( Veldhuizen naast de PLUS) maar ook in Terwijde op de Musicallaan 151. Met de specifieke kwaliteit die GoFysio kan leveren zal GoFysio een grote toegevoegde waarde hebben voor PVCV als vereniging.

    Door middel van doorverwijzingen van PVCV leden en familie naar Go Fysio profiteren zowel PVCV als Go Fysio en is PVCV instaat een programma ter voorkoming en genezing van sportblessures te financieren.

    Bij GoFysio kun je terecht voor uitstekende begeleiding bij Sportblessures. Door een intensieve behandeling en sport-revalidatie wordt je vakkundig op weg geholpen zodat je snel je sport kan hervatten. Door deze persoonlijke en intensieve begeleiding wordt je mogelijk sterker dan ooit tevoren.

    Wij wensen GoFysio een sportief en fit seizoen toe !

    Meer informatie: www.gofysio.nl