• Gifbeker nog steeds niet leeg....

    Op een fris maar zonnig sportpark Fletiomare stond vandaag de wedstrijd tegen koploper Soest op het programma. Bij winst zijn de blauw-witten kampioen van de eerste periode. PVCV begon weer in de vertrouwde 4-3-3 opstelling met dit maal Bas in de punt en Dennis vanaf rechts. Jim, Luc en Maikel zitten helaas nog steeds in de lappenmand.

    Vanaf minuut een zocht PVCV de aanval en was het duidelijk waar het vandaag om ging, resultaat boeken. Na twee minuten beleefde PVCV een droomstart door een toegekende penalty na een overtreding op Daniel. Maar ja hij moet er eerst nog in. Voor een ploeg in vorm en met zelfvertrouwen is dit een klein kunstje. Voor een ploeg die onderaan staat een hele opgave. Helaas was de keeper van Soest een sta in de weg voor Dennis. Een ontzettende domper zo vroeg in de wedstrijd. PVCV ging met opgeheven hoofd verder en was gedurende de eerste helft de best voetballende ploeg. Kansen waren er genoeg, maar PVCV faalde in de afwerking en deed zichzelf ernstig tekort. Tot overmaat van ramp werd een fout in de defensie van PVCV genadeloos afgestraft door Soest en gingen de Vleutenaren met een 0-1 achterstand de rust in.

    In de tweede helft bleef PVCV met veel moed en durf opzoek naar de gelijkmaker. De kansen waren er zeker, maar het geluk was wederom niet aan Vleutense zijde deze dag. Het verschil met wanneer je bovenaan staat of onderaan werd maar weer eens zichtbaar na 20 minuten in de tweede helft. Waar PVCV de meeste aansprak maakte op een goal, maakte Soest deze uit een gelukkige voorzet. 0-2 en het verzet leek gebroken. Uiteindelijk maakte Soest ook nog de 0-3 en dit was tevens de eindstand. De wedstrijd werd vlak voor tijd overschaduwd door een ernstige blessuregeval. Max kwam in botsing met een verdediger van Soest en liep hier bij schade aan zijn knie op. Gevreesd wordt dat dit wel eens einde seizoen zou kunnen betekenen voor Max. De giftbeker is blijkbaar nog niet leeg ….Zondag gaan we het weer proberen in en tegen Weesp, zou het deze keer gaan lukken om een overwinning te boeken? We zien u graag langs de lijn!

    Opstelling:
    Regilio van Renswouw; Robbin Brandsen, Damian Schipper(68,Jeffrey Hengelveld), Sander van der Woude, Nick Morren: Thom Lit(68,Robin du Breuil), Sam van Breukelen, Daniel Kovacev; Bas Jansen, Dennis Boeijen, Max Ramaekers (87,Dion van der Gun).