• Vanwege de parkeerproblemen eerder in het seizoen was iedereen extra vroeg aanwezig op het toch al vroege tijdstip uit bij Sporting. De eerste 10 minuten was er dan ook niet heel veel te beleven en moest iedereen nog even wakker worden.

  Fabian was de eerste met een goede actie over rechts gevolgd door een pass op Pascalle die vrij op de rand van de strafschopgebied stond, maar haar schot ineens miste de juiste richting. Toch leek dit het startschot voor PVCV en er kwamen ineens kansen. Fabian werd in de diepte gestuurd en kwam vanaf rechts op de keeper af, die zijn inzet in de korte hoek wist te keren. Duncan probeerde het van ver met een gevaarlijk schot dat net onder de lat belandde, maar de keeper was lang en wist zijn inzet zonder al te veel problemen te stoppen. Een mooie aanval die startte bij Brent die vanaf de achteruit een opening zag op rechts bij Fabian die de bal ineens doorspeelde en Tijn alleen voor de keeper zette. De keeper verkleinde het doel goed en kreeg de bal ietwat gelukkig op het been, waardoor het 0-0 bleef.

  Louka wist uit een vrijwel onmogelijk hoek de paal nog te raken, voordat Sporting wat terug deed en van grote afstand de paal raakte. PVCV leek even geschokken en toen stond het zomaar 1-0 tegen de verhoudingen in. Meteen na de aftrap was er een goede aanval over vier schijven, waarna de bal bij Louka kwam, die de bal naast de snel uitkomende keeper binnenschoof en de stand weer gelijk trok.

  Na rust moest Thijmen eerst nog in actie komen, voordat PVCV de draad weer oppakte en de weg naar voren insloeg.
  Tijn werd in de diepte gestuurd en schoot de bal buiten bereik van de keeper binnen, maar had pech dat de bal op de paal belandde. Twan stoomde op van achter op zijn bekende manier en leverde de bal af bij Louka, die een goede voorzet bij de 2e paal gaf die door Tijn werd binnen gegleden, 1-2! Hierna kwam PVCV eruit met drie aanvallers tegen één verdediger wat goed werd uitgespeeld door Sven die de bal op Tijn speelde die even dacht zijn tweede te hebben gescoord, maar de scheidsrechter had al gefloten. Hierdoor werd al voor de 3e keer dit seizoen een doelpunt afgekeurd en zat het wederom niet echt mee.

  Een goede voorzet van Pascalle werd prachtig aangenomen door Tijn die zichzelf daarmee een niet te missen kans leek te geven, maar hij tikte de bal van dichtbij langs de verkeerde kant van de paal. En ja hoor, een uitbraak van Sporting werd eerst nogprachtig van de lijn gehaald door Twan, maar toen stuiterde de bal toch nog viavia ongelukkig in het doel bij PVCV, 2-2! PVCV leek van slag, de speler liepen uit positie en de organisatie was even weg, maar na goed ingrijpen vanaf de kant leek de rust weer op orde met Fabian, Twan en Duncan achterin.

  Het spel werd ondertussen steeds harder vanaf de zijde van Sporting en PVCV kreeg nog een tweetal mogelijkheden middels een vrije trap. Tijn wist één van de vrije trappen nog goed te raken, maar de keeper tikte hem net onder de lat weg.

  Helaas weer nét niet vandaag, maar het publiek heeft weer een leuk spannend potje gezien!!