• Fysiotherapie Bodyproof  Fysiotherapie Bodyproof is in 02-06-2012 opgestart door Ronald van der Rijst en Rodi Kosterman. Mede door onze sportieve achtergrond en de ontwikkeling binnen de fysiotherapie richten wij ons grotendeels op de actieve oefentherapie, hierdoor ons ook motto: "stabiliteit door activiteit".

  Deze actieve benadering wordt zo nodig ondersteunt door passieve behandeltechnieken die vaak voorwaarden scheppend zijn. Denk hierbij aan het losmaken van de spieren en/of gewrichten door middel van manuele therapie vormen en/of dry needling.

   De praktijk heeft zich in korte tijd verder ontwikkeld op grond van behandeltechnieken en de uitbreiding van de praktijkruimte. Zo hebben wij 4 behandelkamers en 1 trainingsruimte met cardio- en fitness apparatuur, 1 zaal waar groepslessen worden gegeven en 2 zalen waar in de vrije ruimte getraind kan worden. Denk hierbij aan stabiliteit, mobiliteit, loop, sprong, en houdingsoefeningen.

  Los van de fysiotherapie zijn er meerdere disciplines bij gekomen:

  -       sportmassage
  -       diĆ«tiste
  -       voedingspsychologie
  -       kinderfysiotherapie
  -       cesartherapie
  -       podologie
  -       schoonheidspecialiste
  -       therapeut voor burn-out - en zwangerschaps gerelateerde klachten

  En worden er de volgende groepslessen aangeboden:

  -       pilates
  -       yoga
  -       mindfulness
   

  Bodyproof en PVCV:

  Rodi Kosterman heeft tot de start van de praktijk altijd gevoetbald bij PVCV. Hierdoor hebben we vaak gedacht aan een samenwerking met PVCV om de zorg te optimaliseren. 
  En nu is het zover !!!

  Op de maandag van 17.15 tot 18.15 zal Maud aanwezig zijn, en op de donderdag avond van 18.30 tot 19.30 zal Loes bij PVCV aanwezig zijn om voor de jeugdspelers de fysiotherapeutische zorg te waarborgen. De behandelkamer van de fysiotherapie zit in de hal op de 1e verdieping.

  Zij zullen een screening afnemen waarna een advies volgt om zo snel mogelijk weer op de been te zijn. Fysio zit bij de kinderen altijd in het basispakket, dus aarzel niet en loop (als het kan) gewoon binnen.

  Maud Loes Ronald Rodi