• Fred van Leeuwen komend seizoen trainer PVCV 1

  21 dec 2021
 • Fred van Leeuwen nieuwe hoofdtrainer PVCV 1

  Met veel plezier maakt PVCV bekend dat Fred van Leeuwen voor het seizoen 2022-23 is aangesteld als nieuwe hoofdtrainer van PVCV 1.

  PVCV heeft de wens om ambitieuze en kwalitatieve trainers vanuit de eigen club aan te stellen als hoofdtrainer. Met de aanstelling van Fred is dat weer gelukt. Fred is al een aantal seizoenen werkzaam bij PVCV als trainer van de O19-1. Hij kent de club en de (jeugd)spelers erg goed en de club kent Fred erg goed. En dat is fijn.

  PVCV heeft dat uitstekend zien werken met de huidige hoofdtrainer Mitch Maas en dat zien we ook met veel vertrouwen tegemoet met Fred als de nieuwe hoofdtrainer.

  Stephan Henderik zal Fred daarbij gaan assisteren. Stephan is al vele jaren de assistent van Fred en dus ook al jaren betrokken bij onze mooie club. Wij zijn ook Stephan de afgelopen jaren gaan waarderen en zijn dan ook blij dat hij komend seizoen onderdeel wordt van de trainersstaf van PVCV 1.

  Wij wensen Fred en Stephan heel veel plezier en succes toe het komende seizoen. En nu maar hopen dat we dit huidige seizoen kunnen gaan afmaken.

  PVCV wenst u allen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe.