• Beste leden van PVCV en HV Leidsche Rijn,

  Even voorstellen,

  Wij zijn “de Kantine commissie”

  In opvolging van de mail die afgelopen week verstuurd is maken wij, graag in deze bijzondere tijd waarin de kantine al even gesloten is, van de gelegenheid gebruik om ons als Kantinecommissie aan jullie voor te stellen en te presenteren! 

  In augustus zijn wij bij de start van het seizoen een aantal weken als Kantinecommissie actief geweest voor beide verengingen om het reilen en zeilen in de kantine zo goed mogelijk te laten verlopen.

  Dit heeft tot heel veel plezier en enthousiasme bij ons geleid, waardoor wij besloten hebben om komende jaren als “De Kantinecommissie” in samenwerking met de SFO en beide verengingen aan de slag te gaan.

  Wij staan voor sfeer, gezelligheid, verbinding tussen de clubs, de leden onderling en een goede ontvangst voor bezoekende verenigingen.
  Wij willen jullie de beste sportkantine bieden in de regio, waar je als team gezellig samen kunt zijn ook als je klaar bent met sporten.
  Service en kwaliteit zijn onze uitgangspunten.


  De kantine commissie bestaat uit de volgende leden.

  Marcel Egels
  Maickel de Langen
  Dennis van Kuijk
  Esmeralda van Tilborgh
  Piet Hein Leune
  Lucienne Egels
  Esther Spoelstra

  Natuurlijk kunnen wij het niet helemaal zonder jullie hulp!
  Wij als kantinecommissie gaan nog een beroep doen op de enthousiaste vrijwilligers van het eerste uur, en streven er naar om deze groep ook nog uit te breiden. Mocht je hierover vragen hebben schroom dan niet om contact op te nemen met 1 van de commissie leden of door een mail te sturen naar, dekantinecommissie@gmail.com.     

  Vol vertrouwen kijken wij uit naar het nieuwe jaar, met nieuwe ideeën en plannen. Een jaar waarin wij hopen jullie snel te kunnen ontmoeten in de kantine.

  In de komende periode zullen jullie nog van ons gaan horen, want wij zijn ook benieuwd naar jullie ideeën en wensen.
  Wij wensen jullie een goede jaarwisseling en sportief 2021 toe!

   

  De Kantinecommissie