• Einde meivakantie

  Na een lange meivakantie mochten onze jongen vandaag weer de wei in en ze hadden er zin in! Elinkwijk probeerde Fabian nog om te kopen om met hen mee te doen, maar Fabian bleef trouw aan zijn eigen team.

  De eerste kansen waren voor PVCV en het was uiteindelijk Fabian die na een fantastisch verre doeltrap van Koen recht op de keeper afliep. Even leek hij de bal iets te ver voor zicht uit te spelen, maar hij was de keeper toch te snel af en scoorde zo de 0-1. Sven leek de 0-2 te scoren, nadat hij de keeper goed uitkapte en de bal alleen nog maar in het lege doel hoefde te trappen. Helaas gleed hij uit door materiaal pech (volgende week nieuwe schoenen!) en ook Brent kwam net te laat om te profiteren. Gelukkig had Fabian zijn materiaal wel op orde en schoot hij niet veel later de 0-2 binnen. Fabian spaarde zijn oude team niet en liet zien dat hij alleen maar beter is geworden en zorgde met een hattrick voor de 0-3.
  Ondertussen deed Elinkwijk verwoede pogingen om ook een doelpuntje mee te pakken, maar als Jesper weer eens niet een sta in de weg was dan was het Koen wel. Met drie geweldige reddingen voor de rust hield hij zijn ploeg op een comfortabele voorsprong.

  Na rust ging PVCV vrolijk verder met voetballen. Doelpunten konden in deze open wedstrijd niet uitblijven en het was Thomas die de 0-4 binnenschoot na een prachtige pass (buitenkantje rechts) van Amin. Hierna deed Elinkwijk wat terug en schoten ze de 1-4 binnen. Elinkwijk ging voor meer en speelde vol op de aanval. Fabian stompte de bal met een uiterste krachtinspanning uit de linker bovenhoek en voorkwam een aansluitingstreffer.

  Het aanvallende spel van Elinkwijk bood nog meer ruimte voor PVCV waar goed van werd geprofiteerd. Eerst was het Brent die Koen in de diepte wegstuurde en oog in oog met de keeper zette. Dit buitenkansje liet Koen niet onbenut! Vervolgens was het de beurt aan Sem om Koen alleen voor de keeper te zetten en wederom rondde Koen beheerst af, 1-6. Vlak voor tijd was er mooie scrimmage voor het doel van Elinkwijk. De scheidrechter floot toen Sven ten val kwam, maar niemand hoorde het en de scrimmage ging door, totdat Amin deze met een woeste knal beƫindigde en hoog binnenschoot. De scheidrechter besloot niet terug te komen op zijn eerder fluitsignaal. Amin kreeg de 1-7 op zijn naam en de wedstrijd werd afgefloten.

  Een mooie wedstrijd met een hoofdrol voor onze keepers Fabian en Koen die naast knappe reddingen, samen ook nog eens 5x wisten te scoren!