• Eendracht ontbreekt tegen Elinkwijk

  PVCV-Elinkwijk (0-2) 1-4
  In de snijdende wind namen de mannen uit Vleuten het deze middag op tegen Elinkwijk. De lijst met blessuregevallen kon worden aangevuld met Dani en Damian. Sander zat een schorsing uit, dus het missen van zes potentiele basisspelers moest vandaag opgevangen worden met voornamelijk spelers uit het 2e. De opstelling zag er dan ook heel anders uit dan normaal. Het is momenteel flink puzzelen voor John en Ralph om elke week weer een gedegen opstelling te maken.
  In de eerste tien minuten voetbalde PVCV aardig mee en kon Elinkwijk eenmaal gevaarlijk worden voor de goal. Heel gevaarlijk want de bal ging na een overtreding van Regilio op de stip. Deze penalty is een beetje typerend voor de situatie waarin het vlaggenschip zich momenteel bevind. Pech, pech en nog eens pech. Regilio leek ‘aangevallen’ te worden binnen de 5 meter en kon hierdoor de bal niet vasthouden. Zag maar een uitweg en dat was de aanvaller van Elinkwijk onreglementair stoppen. 9 van de 10 x fluit de scheids voor de overtreding tegen de keeper, zo niet vandaag en keken we binnen de kortste keren weer tegen een achterstand aan. Mentaal kunnen we het momenteel in zo’n geval niet opbrengen om dit om te buigen. Niet zo heel gek gezien de gemiddelde leeftijd van de groep. De voorgaande wedstrijden werd en nog geknokt voor elkaar, momenteel zie je daar weinig van terug. Gelukkig stroomt de ziekenboeg langzaam leeg en kan er snel weer aangetreden worden met de sterkste elf zoals aan het begin van het seizoen toen er aardig werd gespeeld en resultaat werd geboekt. Het beste medicijn op dit moment is een 3 punter, hopelijk aankomende zondag in Badhoevedorp tegen Pancratius.
  Nog even terug naar de wedstrijd…die werd eigenlijk vlak voor rust al beslist door de 0-2 van Elinkwijk. Na de rust had PVCV nog een kleine opleving middels een mooie kopbal van Bas wat zorgde voor de aansluiting. Echter de kwaliteit van de voorwaartsen van Elinkwijk gaven deze wedstrijd de doorslag, waardoor de rood-witten uiteindelijk moesten capituleren en Elinkwijk de wedstrijd met 1-4 won. Zoals eerder al aangegeven snakt iedereen naar een overwinning zo snel mogelijk. Wie weet zondag aan de Lindberghstraat in Badhoevedorp. U komt toch weer ?
  10e minuut 0-1 Elinkwijk
  44e minuut 0-2 Elinkwijk
  48e minuut 1-2 Bas Jansen
  68e minuut 1-3 Elinkwijk
  83e minuut 1-4 Elinkwijk

  Opstelling:
  Regilio van Renswouw;Robbin Branden,Sam van Breukelen,Colin de Rijk,Nick Morren;Robin du Breuil(71 Munzur Karadag),Thom Lit,Max Raemakers;Jeffrey Hengelvel,Bas Jansen,Dennis Boeijen