• Het eerste kwart van de wedstrijd wist PVCV geen enkele kans te creëren en viel er weinig te genieten voor het publiek. Harde koude wind, hagel, regen en de coaches die het zicht belemmerden. Gelukkig was Senna vandaag wel op dreef!
    Na het eerste intermezzo kreeg PVCV wat mogelijkheden. Een corner van Sven werd door Thomas net naast geschoten. Hierna werd PVCV uit een corner van Benschop gevaarlijk door een goede counter via Sven en Pepijn H., maar zijn pass was net te diep voor Thomas, waardoor de keeper kon ingrijpen.

    Met een geweldige reflex op de doellijn wist Senna de 1-0 te voorkomen, nadat hij bij een inzet van dichtbij op zijn verkeerde been leek te staan. Vlak voor rust wist Pepijn H. met een sliding een pass van Elroy nog bijna in het doel te werken, maar de keeper was er op tijd bij.

    In de tweede helft had Koen een prachtige kopbal vanuit een corner van Thomas die helaas net naast ging en die meer had verdiend. Verder wist PVCV helaas geen vuist te maken en was het niet gek dat er niet werd gescoord door PVCV. Benschop was wel gevaarlijk en had de tweede helft de wind schuin in de rug en stelde Senna vaak op de proef met schoten van afstand. Ondanks een goede wedstrijd van Senna moest hij de tweede helft toch tweemaal het antwoord schuldig blijven, waardoor de wedstrijd in 2-0 voor Benschop eindigde.

    De coach vond dat zijn team wat meer de lange bal/ diepte had moeten zoeken. Boy vond dat de meeste spelers vandaag gewoon net niet hun niveau haalden. Ik denk dat ik mijn opvolger heb gevonden 😉!