• Hoe mooi is het dat Yassin Oukili zijn jongensdroom kan beleven.

    Als 4-jarige kwam hij als zovelen aanlopen met zijn vader en moeder om mee te doen met het zaterdag voetbal bij de Benjamins van PVCV. Al snel bleek dat hij beter was dan zijn leeftijdsgenootjes en dus mocht Yassin een jaar eerder dan gewoonlijk aansluiten bij de F pupillen van PVCV (zie teamfoto, 3e speler van links gehurkt). 

    Dit heeft hij 4 seizoenen (2005 - 2009) met veel plezier en enthousiasme gedaan. Het heeft zijn vader vele taarten bij de koffie gekost, want op tijd komen was altijd wel een dingetje. Yassin zijn kwaliteiten bleven niet onopgemerkt en hij heeft uiteindelijk een zorgvuldige weg gekozen voordat hij bij Vitesse tot volledige bloei is gekomen. Deze  weg verliep via Alphense Boys waarna hij in 2016 gescout werd door Vitesse.

    PVCV is trots dat dat de gekozen strategie om jonge voetballers al vroeg de fijne kneepjes van het vak bij te brengen werkt en we zijn blij dat we na Roel Vriezen, André Koer en Fred Loggen een nieuwe prof kunnen toevoegen aan de rij waarvan de roots bij PVCV liggen. Wij wensen Yassin veel speelminuten bij Vitesse en hopen op een mooie en lange profcarrière.

    Gezien de PVCV spelers die na Yassin zijn gaan spelen bij een BVO verwachten we niet weer zo lang te hoeven wachten voordat we een nieuw Eredivisie shirt in onze mooie nieuwe kantine hebben hangen.

    Dus wil je je droom beleven. Kom voetballen bij PVCV en wie weet waar jij ooit komt te voetballen. Yassin ging jullie al voor.