• Goed nieuws voor de voetballers van PVCV O15-1! Izhak Qamch, Lars de Kruijf en Max Turksma hebben alle drie een succesvolle stage doorlopen bij Vitesse en zullen volgend jaar bij Vitesse O16 spelen. De overstap van Izhak Qamch, Lars de Kruijf en Max Turksma naar Vitesse O16 is een belangrijke mijlpaal voor deze jonge voetballers. Het is een beloning voor hun harde werk en toewijding aan de sport, en het bewijst dat ze over de vaardigheden en het talent beschikken om op het hoogste niveau te spelen.

   

  Izhak Qamch, de aanvallend ingestelde middenvelder van PVCV O15-1, zal volgend seizoen te bewonderen zijn in het shirt van Vitesse O16. De voetballer heeft al een lange geschiedenis bij PVCV, waar hij al vanaf de jongste jeugd speelt. Izhak heeft het afgelopen seizoen veel aandacht getrokken van andere clubs en voetbalorganisaties. Zo ontving hij uitnodigingen van FC Utrecht, Vitesse en de KNVB. In de O13 kwam Izhak weer bij de selectie en heeft daar op meerdere vlakken een mooie ontwikkeling doorgemaakt. Tijdens zijn stagemomenten bij Vitesse heeft Izhak zich bewezen als een waardevolle aanwinst voor het team. Hij heeft laten zien dat hij beschikt over de nodige technische vaardigheden en inzicht, waardoor hij een belangrijke rol kan spelen in het spel van Vitesse O16.

   


   

  Lars de Kruijf, de keeper van het PVCV O15-1 team en speelt al twee jaar bij de club. Voordat hij bij PVCV kwam spelen, speelde hij bij DESTO. Lars is een zeer gedreven speler en heeft altijd al de ambitie gehad om op het hoogste niveau te spelen. Hij heeft hard gewerkt om zijn vaardigheden als keeper te verbeteren en heeft met zijn prestaties tijdens de stagemomenten bij Vitesse een goede indruk gemaakt aldaar.

  Gedurende zijn tijd bij PVCV heeft Lars zich ontwikkeld tot een uitstekende keeper met goede reflexen en een sterk gevoel voor positie. Hij is een echte leider op het veld en weet zijn medespelers goed aan te sturen. Lars is zeer gepassioneerd over voetbal en is altijd op zoek naar manieren om zijn vaardigheden te verbeteren. Dit heeft hem dan ook geholpen om de overstap naar Vitesse O16 te maken, waar hij ongetwijfeld verder zal groeien als keeper.

   


   

  Max Turksma, maakt de overstap naar Vitesse O16 na slechts één seizoen bij PVCV O15-1. Max heeft een sterk seizoen gespeeld bij PVCV en heeft laten zien dat hij een getalenteerde speler is. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende professionele clubs en hij kreeg al snel uitnodigingen van FC Utrecht, KNVB en Vitesse. Na het ontvangen van de uitnodigingen heeft Max stage gelopen bij Vitesse en heeft hij de kans gehad om zichzelf te bewijzen aan de coaches van de club. Zijn inzet en vaardigheden tijdens de stage waren indrukwekkend en hebben geleid tot een aanbod van Vitesse om volgend seizoen bij de O16 van de club aan te sluiten.

   


   

  De begeleiding, medespelers en ouders van het PVCV O15-1 team zijn enorm blij en trots op deze prestaties! Het team zal het vertrek van deze drie getalenteerde spelers missen, maar ze zijn ook blij voor hen dat ze deze kans krijgen om bij Vitesse verder te ontwikkelen. De begeleiding, medespelers en mede ouders wensen hen dan ook alle succes bij Vitesse en hopen dat ze hun talenten verder kunnen ontwikkelen en hun dromen kunnen waarmaken. Ze zijn ervan overtuigd dat deze spelers zullen blijven groeien en zich verder zullen ontwikkelen tot succesvolle voetballers.