• Technische staf jeugd seizoen 2021|22 – deel 2

  16 feb 2021
 • De technische staf midden- en bovenbouw 2021|22 – deel 2

  Vorige week hebben we jullie kennis laten maken met onze trainers van de JO14-1 (Cor Stols), JO15-1 (Brent van der Werf), JO16-1 (Remco van der Horst) en JO17-1 (Arjen Laferte). Deze week is het de beurt aan de JO13-1, JO18-1 en JO19-1 trainers. In de komende weken zullen we ook de onderbouw trainers aan jullie voorstellen.

  JO13-1 – Stefan Kraan - Divisie 2
  Onze huidige JO13-2 deed het dit jaar uitstekend in de Hoofdklasse bij een jaar ouder. Helaas mocht het team van trainer Stefan Kraan niet meer verder in Corona-tijd om de sterke opening van het seizoen in de promotiepoule verder gestalte te geven. Toch werd er ondanks de Corona-beperkingen verder ontwikkeld in het team. Dat gaat zo goed dat we hebben gemeend dat Stefan bij uitzondering volgend jaar met de groep meegaat naar de JO13-1. Stefan: ”Het team en de spelers hebben goede stappen gemaakt. Helaas hebben we dat maar deels kunnen laten zien in de competitie. Volgend seizoen mogen we in de Divisie en iedereen kijkt daar nu al naar uit.” Stefan is in het bezit van UEFA-C en straks alweer drie seizoenen verbonden aan PVCV. De goedlachse voormalige doelman van PVCV 1 wil graag op termijn z’n UEFA-B diploma halen, maar is nu ook druk bezig met zijn maatschappelijke carrière.

  JO18-1 – Max Wimmers - Divisie 5
  Max kwam vorig jaar via zijn zoon Laurenzo (onze JO8-1 trainer) in beeld om de JO18-1 te onder zijn hoede te nemen bij PVCV. Dat was even wennen, maar inmiddels voelt Max zich goed thuis bij PVCV. De JO18 competitie is een nieuwe competitie en we zijn verheugd dat het team zich goed staande heeft weten te houden. Het was bovendien de eerste keer dat een PVCV Bovenbouw team dat een competitiewedstrijd speelde tegen een BVO-team: Fortuna Sittard JO18-1. Helaas bleef het door de Corona bij een uitwedstrijd en konden we de Limburgers niet in eigen huis van repliek dienen. De in Nieuwegein woonachtige Max: “PVCV is een mooie club met goede faciliteiten. Er komt weer een sterke groep spelers aan. Ik ga graag met hen volgend jaar opnieuw de uitdaging aan in de mooie JO18 competitie.”  Max hoopt ondanks de Coronatijd dit seizoen zijn UEFA-B opleiding af te ronden. 

  JO19-1 – Fred van Leeuwen en Stephan Henderik - Divisie 4
  Vleutenaren Fred van Leeuwen en Stephan Henderik blijven ook volgend jaar de JO19 trainen bij PVCV. Fred is samen met Stephan het afgelopen seizoen naar PVCV gekomen om het elftal onder zijn hoede te nemen. Die samenwerking is goed bevallen en we zijn blij dat Fred met de JO19-1 verder gaat. Helaas is er nog grote onzekerheid of we dit seizoen kunnen afmaken in de Divisie 4 van JO19. Dat is natuurlijk vooral jammer voor de jongens van de JO19-1, maar ook Fred en Stephan hadden de jongens graag een gooi zien doen naar een goed resultaat. Het spelers ontwikkelden zich goed tot de Corona-break. Een groot aantal van hen kan door naar de seniorenselectie. Fred: ”PVCV is een club met een snelle ontwikkeling en ik ben blij dat ik ook volgend jaar met Stefan door mag op de JO19-1. Doel is dan weer om bovenin mee te spelen zodat de JO19-1 van PVCV op het beoogde niveau te krijgen én om spelers verder te ontwikkelen zodat ook zij de stap kunnen maken richting de seniorenselectie.”