• De Sint en zijn pieten nemen de tijd in Vleuten

    Het was gezellig druk op de velden van PVCV in de vroege morgen. Naast het feit dat er de 'gewone' competitie op het programma stond, was het ook bij de Benjamins op veld 4 een drukte van belang: er werd hoog bezoek verwacht! Alle reden voor onze Benjamins om niet alleen richting de zaterdagtraining te komen, er waren tevens 30 vriendjes en vriendinnetjes uitgenodigd om mee te komen trainen. Het was vlak voor negen uur dat de Sint en zijn Pieten hun langverwachte opwachting maakten op het veld! 

     
    Na het toernooi van afgelopen woensdag was dit voor veel kinderen een tweede reden om deze spannende week slechts moeizaam de slaap te vatten. Sinterklaas kwam aan in zijn speciaal gerenoveerde Sint en Piet-mobiel, Americo kreeg even rust om aanstaande woensdag op 5 december de gang langs alle huizen weer te kunnen maken. Nadat de Sint met liedjes was verwelkomt, kwam hij langs de vele groepjes om de voetbalkunsten van onze jonge baltovernaars te kunnen aanschouwen. Daarnaast bleek de Sint te beschikken over een aantal balvaardige pieten. Hoewel de goedheiligman vooraf aangegeven had het druk te hebben en daarom PVCV voor een half uurtje aan te doen, vond hij het zo leuk dat hij zeker een uur is geweest!
     
    Wij willen de Sint en zijn pieten dan ook enorm bedanken voor een onvergetelijke ochtend en hopen hem volgend jaar weer te mogen ontmoeten! Voor nu zullen de kinderen na woensdag weer rustig kunnen slapen om zaterdag weer helemaal top aan de training te verschijnen!