• De Fortnite Dance Battle: een doorslaand succes!

    7 nov 2018
  • Ein-de-lijk was het dan zover! De kinderen hadden er weken op geoefend en nachten van wakker gelegen, maar op vrijdag 2 november werd er in onze eigen kantine dan eindelijk gestreden in de Fortnite Dance Battle! Onze helden uit de onderbouw werkten zich daadwerkelijk in het zweet om onder het toeziend oog van een vijfkoppige jury het beste van zichzelf te laten zien! De hoeveelheid inschrijvingen en de vele lachende gezichten verraadden het succes van het evenement, dat werd georganiseerd door de evenementencommissie van PVCV, bestaande uit Raymond Maaswinkel en Miranda Bus.

    De kinderen streden in drie leeftijdscategorieën om de nu al befaamde titel van Fortnite Champion! Nadat in een voorronde vijf kinderen voor de finale werden geselecteerd door juryleden Leon Maaswinkel, Roeland Klaus, Mirande Bus, Danijel Kovachev en Leon van der Meij, werd het een knallende beslissende ronde! Alle kinderen hebben meer dan hun best gedaan op de afgezette dansvloer, daarbuiten schreeuwden alle anderen hun favoriet toe. Dit alles zorgde voor een kolkende sfeer, het dak van de kantine vloog er bijna af! Vijftien strijders gingen uiteindelijk met prijzen naar huis, hoewel eigenlijk iedereen een prijs verdiende!

    Het legendarische spel, waar bijna alle kinderen het de laatste tijd maar erg druk mee hebben, brengt onze kinderen weer echt in beweging door alle dansjes, die in het spel zijn opgenomen. Geniaal bedacht en compleet passend bij deze tijd! Uiteindelijk was het evenement met 106 inschrijvingen snel volgelopen en was het op de club al weken 'the talk of the town'. Na vele weken van voorbereiding werd het een geweldig evenement, die de club nog lang zal herinneren! Vanaf deze plek dan ook een groot woord van dank aan de eerder genoemde organisatie, de juryleden en de dames van de kantine! We kijken met z'n allen uit naar het volgende evenement dat door deze commissie zal worden georganiseerd! PVCV...., meer dan een club!