•  

  Op woensdag 3 april is het zover, dan komt het voetbalteam van Creators FC naar PVCV! Het team van bekende Youtubers speelt dan een vriendschappelijke voetbalwedstrijd tegen de PVCV Legends (oud-spelers, trainers, vrijwilligers). Om 19.30u wordt er afgetrapt op het hoofdveld van PVCV Vleuten.

   

  De wedstrijd wordt geleid door KNVB-scheidsrechter Kevin Blom.

  Creators FC is het officiële voetbalteam van bekende Nederlandse YouTubers zoals Fifalosophy, vv Bas vv, Dylan Haegens, Noah de Zeeuw, Niek Roozen, Kalvijn, Ponkers, YousToub, Supergaande, FC Roelie, LuckyGraafNL, Rob Hoekx en vele anderen...

  Wil je deze helden in actie zien op het veld? Een selfie met jouw favoriete Youtube held? Handtekeningen verzamelen? Jouw (oud)trainer in actie zien?

  Kom dan op 3 april naar PVCV!

  Toegang is € 5,- per persoon en de gehele opbrengst gaat naar een goed doel: Football Makes It Happen. Deze Stichting zet zich in voor kinderen met een lichamelijke- en/of geestelijke beperking of ernstige ziekte.

  Bestel je kaartjes HIER!

 • Losse tickets

  Wil je dit unieke event niet missen? Losse kaartjes zijn verkijgbaar in de PVCV kantine en op 3 april bij de ingang. Let wel op dat we vanwege de veiligheid op het sportpark een beperkte capaciteit hebben, dus vol=vol! Als je zeker wil zijn van een kaartje, bestel dan nu!

   

  Vragen? 

  stuur een mail naar creatorsfc@pvcv.nl

  PVCV: meer dan een club!🔴⚪️⚫️

  Bestel je kaartjes hier!