• Beste coaches, teamleiders en ouders,

  Met het doorgaan van de Regio Cup hierbij de coronamaatregelen die gelden bij P.V.C.V.

  Wij zullen ook weer de hulp inroepen van ouders om toe te zien op het naleven van de regels; u kent vast de fraaie rode jasjes die we daarvoor al in gebruik hadden. Houd je aan de aanwijzingen van de vrijwilligers.


  Kantine en faciliteiten

  1. De kantine is komende weken dicht van maandag t/m vrijdag.
  Op zaterdag is de kantine geopend in de variant dat er besteld kan worden bij de bar maar dat er buiten geconsumeerd dient te worden. Binnen zitten is niet mogelijk, enkel buiten op het terras. Voor het terras geldt dat het niet mogelijk is van tevoren te reserveren, indien er plek is kan er gezeten worden.
  Op zondag is de kantine geopend op aanvraag.
  2. De toiletten binnen zijn niet bereikbaar, echter aan de kant van het grasveld openen wij 2 toilet mogelijkheden.
  3. Er mag géén publiek aanwezig zijn tijdens trainingen en wedstrijden.
  4. Kleedkamers zijn ten alle tijden gesloten.
  5. Alle basisregels blijven gelden: ga thuis naar het toilet, was je handen thuis voordat je naar de training/wedstrijd komt, houd afstand, nies in je elleboog, geen handen schudden, gebruik je eigen bidon, jeugdspelers houden 1.5m afstand tot de coach, senioren houden buiten het veld 1.5m afstand.
  6. Kom niet naar het sportpark bij klachten, in quarantaine bent of in afwachting bent van de uitslag van een Corona-test.
  7. Kom zo veel mogelijk met de fiets. De vergrote fietsenstalling is weer van kracht. PVCV’ers zetten hun fiets niet in het fietsenhok (is gereserveerd voor Handbal en Korfbal).
  8. Houd je aan de aanwijzingen van de vrijwilligers.


  Thuiswedstrijden op zaterdag (Regio Cup Jeugd)

  9. Bezoekende teams verzamelen op de parkeerplaats. Het speelschema hangt op het raam aan de voorkant van de kantine waar zij de informatie m.b.t. het veld kunnen zien.
  10. Alle PVCV-teams verzamelen op de parkeerplaats. De leider/trainer is van tevoren op de hoogte waar hij/zij moet spelen zodat het team direct naar het juiste veld begeven.
  11. De benjamins verzamelen op de parkeerplaats bij hun begeleider en gaan dan naar het veld.
  12. PVCV-teams kunnen de wedstrijdmaterialen (hoekvlaggen, vlaggen, pionnen, fluitjes) ophalen bij de kantine.
  13. Bij thuiswedstrijden zijn per team naast de teamleider en trainer-coach maximaal vier begeleiders toegestaan (Scheidsrechter, Grensrechter en Verzorger/Video begeleiding). In totaal dus zes begeleiders per team. Zij gelden niet als publiek maar als begeleiders.
  14. Er is geen limonade voor de teams. Neem je eigen bidon met drinken mee.
  15. Ouders worden bij thuiswedstrijden geacht zich niet rond het sportpark (parkeerplaats) of de omringende fietspaden en wegen op te houden.
  16. Na de wedstrijden verlaten de spelers direct het sportpark (wel eerst de materialen goed opruimen!).
  17. Bezoekende en thuisspelende teams respecteren de corona vrijwilligers, houden afstand, wachten op hun beurt en gaan niet in discussie.


  Uitwedstrijden op zaterdag

  18. Bij uitwedstrijden zijn ouders die hun kind brengen in beginsel als begeleider en niet als publiek, wat betekent dat zij de wedstrijd kunnen bekijken. Er mogen maximaal 6 personen met het team mee het sportpark op. Houd ook rekening met beperkende maatregelen die de ontvangende club daarnaast kan instellen, zoals een maximum aan begeleiders per team.
  29. Draag een mondkapje in het vervoer, dus ook in de auto bij niet-gezinsleden vanaf 13 jaar.
  20. Volg de aanwijzingen van de vrijwilligers op bij de club waar je op bezoek bent. Gedraag je als een goede gast en ga niet in discussie.


  Heeft u vragen aan of suggesties voor de voetbalorganisatie van PVCV? Mail die dan naar voetbalzaken@pvcv.nl

  De Corona-commissie