• Het gaat erg goed met PVCV en de faciliteiten worden met het jaar beter, toch is er tevens nog veel te doen. Kijk bijvoorbeeld naar de lichtmasten of ons scorebord, allemaal leuke projecten voor de komende jaren! 
   
  Dat is dan ook precies de reden dat onze eigen supportersvereniging een mooie actie heeft uitgeschreven om de jeugd een kans te geven op € 500,00 te besteden in de PVCV webshop. Want de supportersvereniging is op zoek naar nieuwe leden voor de "Club van 50". Dat betekent dat leden en betrokkenen € 50,00 per jaar ter beschikking stellen voor mooie projecten in en rondom onze geweldige club. Het team dat de meeste aanmeldingen realiseert voor zondag 24 februari kan meteen zijn nieuwe spullen bestellen in onze bekende webshop, dit uiteraard met een ondergrens van 3 aanmeldingen.
   
  In de huidige tussenstand gaat de O12-1 aan kop in de strijd om de werving van nieuwe leden, zij bevinden zich in pole-position om deze € 500,00 te gaan binnenslepen. Echter is de strijd in zijn geheel nog lang niet gevoerd, ik durf te stellen dat iedereen nog ruime kans maakt! Daar moet dan wel nog iets voor gebeuren, niets is voor niets!
   
  Dus maak er iets van! Vraag begeleiders, familie, vrienden, kennissen en bekenden of ze jouw voetbalclub en daarmee jouw team willen steunen door zich hieronder of via https://goo.gl/forms/PtxAt4RL4WLut0Hw1 aan te melden! De prijs zal worden uitgereikt op een door de club georganiseerd evenement en zorg er dus voor dat je erbij bent!
   
  FORZA Peefie!

  Word lid van de club van 50