• Thuis tegen de koploper OSM werd er rond 18.00 uur afgetrapt zonder de vaste waarden Jacky en Nick.

  De eerste 5 minuten van de wedstrijd leek wat onwennig in een nieuw systeem. Louka zette goed druk op de verdediging, wist de bal van de back te ontfutselen, speelde dezelfde back vervolgens uit en loste het eerste schot van de wedstrijd. Vlak hierna was het wederom Louka die een goed kans voor zichzelf creëerde na een slechte doeltrap van de keeper, maar zijn inzet eindigde aan de verkeerde kant van het zijnet. PVCV was hierna wel los en het werd een echte wedstrijd.

  Een bal die tussen de verdediging en Thijmen inviel werd bijna binnen gepunterd door de spit van OSM, maar gelukkig voor PVCV ging zijn inzet net naast. Een voorzet van Thijs werd weggewerkt door richting de 16 waar Jasper beschoot een schot te lossen. Het schot had iets weg van een volley een lob en een raket, maar het belangrijkste is dat hij via de keeper achter doellijn eindigde, 1-0!

  Een vrije bal rond de middenlijn werd door de lucht in de diepte gespeeld. Louka nam de bal rond de 16 prachtig mee, maar de verdediger van OSM wist met een goede sliding te voorkomen dat Louka kon afronden. Uit de corner die volgde kwam de bal bij Thijs die een fikse duw in de rug kreeg, maar de scheidsrechter liet doorspelen, waarna de bal rond de 16 meter bij Twan kwam. Twan nam de bal goed mee langs een man en besloot rond de penalty stip Tijn in te spelen op de 5 meter lijn, waar hij achteraf zelf had moeten schieten, aangezien Tijn net buitenspel stond.

  Een mooie aanval over rechts waar Thijs de bal op Jasper gaf die vanaf recht de bal goed teruglegde, waar Tijn rand 16 meter goed ineens schoot, maar de keeper hield stand. Een volgende goede aanval ging over links via Panagiotis, Thijs en Sven die Tijn 1:1 voor de keeper zette, maar de grensrechter wederom buitenspel zag. Pascalle wist vanaf links de bal te veroveren en legde de bal terug op Brent, die Tijn helemaal vrij zag staan op de 11 meter en de bal perfect afleverde. Tijn raakte helaas de paal, waarna er wéér werd gefloten voor buitenspel.

  Na rust leek Louka de 2-0 te maken, toen hij na een goede combinatie met Tijn een vlammend schot loste, maar de keeper wist de bal knap te keren. De keeper had echter geen antwoord op een buitenkantje van Thijs vanaf rechts in de korte hoek, 2-0!

  OSM gooide er nog een schepje bovenop en ging op zoek naar de aansluitingstreffer, maar de verdediging hield goed stand. Zoals zo vaak dit seizoen bleek de verdediging Sterre, Twan, Duncan en Daan vrijwel niks weg te geven. Na en corner van OSM was ontstond er een ouderwetse scrimmage en leek de bal toch even het doel in leek te vliegen, maar Thijmen was attent en plukte de bal uit de bovenhoek.

  Een afgeslagen aanval van PVCV kwam bij Brent die vanaf zo'n 20 meter verwoestend uithaalde en de bal via de onderkant van de lat onhoudbaar binnenschoot, een beauty en de 3-0 waarna de wedstrijd was gespeeld! Pascalle kwam door over links en probeerde de bal van flinke afstand hoog in de verre hoek te krullen om hiermee te wedijveren met het mooiste doelpunt, maar haar inzet was net te hoog en belandde op het dak van het doel.

  Complimenten voor Panagiotis die als gelegenheidsrechtsback een prima wedstrijd speelde! In het algemeen was het een leuk potje waar het publiek van heeft genoten. Ik denk dat ik het daarbij laat 😉