• Uit bij UVV miste we een paar vaste krachten en waren onze invallers, Louka en Pascalle, wat verlaat omdat ze eerst zelf moesten voetballen. Gelukkig had Senna zijn broertje meegenomen en hielp Mika ons in de beginfase uit de brand, zodat we met zijn achten konden starten.

    De eerste kans van PVCV was voor Elroy die de bal meekreeg van Sven en in de korte hoek de keeper op zijn weg vond. De tweede kans werd ingeleid door Mika, die prima voetbalde en zeker niet onderdeed voor de rest! Na goed doorzetten van Mika, kwam de bal dus bij Koen die met links een poging waagde, maar de hoek was net te moeilijk. De uittrap van de keeper kwam bij Thomas, die zich niet bedacht en de bal direct weer naar voren schoot, waar Koen nog stond die de bal ineens uit de lucht binnenschoot!

    Na een snelle intrap van Sven, kon Louka tussen twee man doorglippen, alleen ging zijn punter net naast. De tweede goal van PVCV was een hele mooie aanval, die begon bij Timo. Timo legde de bal terug naar Pascalle, die het spel naar de andere kant van het veld verplaatste richting Sven. Sven zag op zijn beurt Koen vrij staan voor het doel die zijn tweede van de dag maakte. Een corner van Louka kwam via Sven bij Thomas terecht die vanaf de rand van het strafschopgebied de derde binnen knalde.

    Hierna waren er eigenlijk best veel leuke aanvallen, waarbij vooral Sven en Pascalle elkaar goed konden vinden. Er werd in het algemeen goed gecombineerd, maar er was weinig geluk in de afronding. Voorbeeld hiervan is een enorme knal van Pascalle op de lat die de keeper alleen maar hoorde, waardoor de teller op drie bleef hangen.
    UVV liet zich niet van zijn beste kant zien door de inzet van teveel mensen, dus die doelpunten zijn niet het benoemen waard. Nogmaals dank voor onze invallers!