• Beste lid,

  Allereerst wil ik de aanwezigen bedanken voor een geslaagde clubavond afgelopen donderdag 25 januari, we hebben een hoop positieve reacties ontvangen en we hopen dat je net als de organisatie van de avond hebt genoten!

  Tijdens de clubavond zijn Herman Francken en Kees van Rijnsoever benoemd tot Erelid van de supportersvereniging, deze twee heren spannen zich al jaren in voor de supportersvereniging en de club. Ze hebben deze titel meer dan verdiend!

  De aftermovie van de clubavond is hier te bekijken: https://www.pvcv.nl/pvcv-clubavond-aftermovie 


  Ga gratis mee naar de wedstrijd FC Utrecht tegen Heracles Almelo! ­čö┤Ôܬ

  In een samenwerking tussen FC Utrecht en Muntstad is het samen rijden samen strijden platform genaamd Slinger ge├»ntroduceerd. Met dit platform wordt het autodelen gestimuleerd wat natuurlijk leuk is maar ook goed voor het milieu.

  Om het platform te promoten hebben ze de supportersvereniging van PVCV benaderd met een tof voorstel! Op vrijdag 23 februari speelt FC Utrecht om 20:00 tegen Heracles thuis.

  Deze wedstrijd worden we door de spelersbus van FC Utrecht opgehaald bij PVCV en naar het stadion gebracht. ­čÜî
  Tickets voor de wedstrijd zijn erbij inbegrepen! De bus zal vertrekt rond 18:00 bij PVCV.
  Toegang en vervoer is gratis, biertje bij de wedstrijd regel je zelf!
  Ter promotie van het platform Slinger zal er bij de bus een foto worden gemaakt en zal deze online worden geplaatst door de betrokken partijen.

  Er is maximaal plek voor 18 personen, mochten er meer aanmeldingen komen dan zal er een loting worden gedaan.
  Aanmelden kan door je in te schrijven via onderstaande link, dit kan uiterlijk tot en met 15-02-2024. Vrijdag 16 februari zullen we diegene die mee mogen informeren. 

  UPDATE 20-02-2024

  Er zijn extra plekken vrijgekomen! Meld je nu aan!


  https://forms.gle/HZPV48neLq2JU76o7 


  Zondag 23 juni - PVCV Senioren Legends Cup!

  Ook dit jaar is er weer een editie van de PVCV Senioren Legends Cup!
  Op zondag 23 juni is het gezellige seniorentoernooi waarvoor inmiddels al een hoop aanmeldingen zijn binnengekomen!
  Zo is er dit jaar ook een familiepoule.
  Meer info: https://www.pvcv.nl/pvcv-senioren-legends-cup-2024 
  Stel een leuk team samen en meld je aan! 


  Opzet PVCV Merchandise

  Als club en supportersvereniging groeien we, dat willen we op meerdere manieren gaan uiten. Een onderdeel daarvan door met merchandise de clubcultuur te vergroten, zo komen er hoodies, shirts, paraplu's, vaantjes, smartphone covers en meer. Hieronder alvast de eerste nog niet definitieve designs, hiervoor zou ik graag zoveel mogelijk feedback ontvangen voordat we het definitief maken. Wil je erover meedenken? Laat het mij weten! Alle meningen zijn welkom!


  Nieuwe leden & help het bestuur

  Zoals altijd zijn we opzoek naar nieuwe leden, ken je mensen die wel lid zouden willen worden? Spoor ze aan om lid te worden! Zo kunnen we in de toekomst nog meer betekenen voor de club en nog meer leuke activiteiten organiseren!

  Versterking van het bestuur is altijd welkom! Mocht je interesse hebben om je af en toe in te willen zetten voor de supportersvereniging, laat het mij dan weten! Dit betreft een rol die niet elke week tijd kost, alleen wanneer we wat organiseren.

   

  Bingo PVCV

  Al jaren organisert Kees van Rijnsoever samen met Herman Francken de bingo bij PVCV, wat al jaren een groot succes is! Kijk in onze agena 

   
  Met vriendelijke groet,
  Chendo de Langen en het bestuur van de supportersvereniging
  Voorzitter supportersvereniging