• Benjamins bij PVCV, één groot voetbalfeest.

 • Je kunt al voetballen vanaf 4 jaar.

  Bij PVCV zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot en met 7 jaar (minipupillen O5 t/m O7) van harte welkom, om op een ontspannen en plezierige manier kennis te maken met voetbal. Deze drie leeftijdsgroepen zijn de Benjamins van PVCV. Stap voor stap willen we deze groep door middel van plezier op het voetbalveld kennis laten maken met het voetballen bij onze club.

  We merken dat we populair zijn onder de jonge kinderen, meld je dan ook snel aan om teleurstelling te voorkomen en snel te kunnen voetballen bij de leukste club van de regio.

  Wat betekent JO5 of MO5?
  JO5 of MO5 houdt in dat je in het jaar dat het seizoen start 4 jaar bent of wordt, je bent dus dan onder de 5. De J of M staat voor jongens of meisjes, bij PVCV voetballen wij  met gemengde teams en hebben dus (nog) geen uitsluitend meisjesteams. Hetzelfde geldt dus voor JO6, JO7 etc.

  O5; onder 5 – De Dieren
  Vanaf 4 jaar kan je dus komen voetballen en lid worden van PVCV.  Deze kinderen komen dan uit in de dierenteams (Beren, Tijgers etc). Iedere zaterdagochtend wordt er voor hun een leuk circuit opgezet waar ze verschillende voetbalspellen kunnen doen om zo kennis te maken met het voetbal, deze oefeningen worden begeleid door onze trainers uit de eigen jeugd. Uiteraard staat dit onder begeleiding van ervaren trainers.

  O6; onder 6 – De Landen
  Deze kinderen komen dan uit in de landenteams (Nederland, Frankrijk etc). Iedere zaterdagochtend wordt er ook voor hun een leuk circuit opgezet waar ze verschillende voetbalspellen kunnen doen om zo hun voetbalkwaliteiten verder te ontwikkelen, ook deze oefeningen worden begeleid door onze trainers uit de eigen jeugd. Uiteraard staat dit weer onder begeleiding van ervaren trainers.

  O7; onder 7 – De Champions League
  Deze kinderen komen uit in de enige echte Champions League. Iedere zaterdagochtend worden er wedstrijden gespeeld door Ajax, Barcelona en andere topclubs. Hier wordt met 4 tegen 4 gevoetbald op kleine veldjes, alle teams krijgen al hun eigen echte tenue. Op woensdag is er voor de voetballers uit de champions league een training, dit is een circuittraining die ook weer wordt begeleid door onze trainers uit de eigen jeugd. Uiteraard staat dit weer onder begeleiding van ervaren trainers.

  Zaaltraining in de winter
  Na de winterstop trainen we in de maanden januari en februari lekker binnen in de zaal, zodat we niet afhankelijk zijn van het weer om te voetballen. Want we moeten natuurlijk wel plezier in het voetballen hebben!

  Activiteiten naast het voetbal
  Wij vinden het bij PVCV belangrijk dat kinderen bij ons veel plezier hebben en mooie herinneringen gaan maken. Hiervoor organiseren we naast het reguliere voetbal diverse activiteiten zoals Sinterklaas-bingo-feest, een kick-off aan het begin van het seizoen, voetbaldagen in de schoolvakanties, voetbalkamp, vriendjes en vriendinnetjes-dagen, jeugdtoernooien en nog veel meer, kortom één groot voetbalfeest.

  Proeftraining
  Kinderen mogen na aanmelding via de site de eerste vier weken aaneengesloten vrij mee trainen bij de Benjamins. Zonder tegenbericht maken wij uw kind na afloop van de proeftrainingen definitief lid. Vergeet niet om bij de aanmelding ook het inschrijfgeld te betalen, dit geldt ook voor de proeftrainingen.

  Aanmelden
  Je kunt je aanmelden via de site: www.pvcv.nl/lid-worden

  Momenteel is er voor het geboortejaar 2016 en 2017 een ledenstop (de wachtlijst is te groot). Er is nog wel ruimte bij geboortejaar 2018.

  Nog vragen?
  Stuur een mail naar: benjamins@pvcv.nl