• Voetballen bij PVCV Benjamins: één groot feest!

  Bij PVCV zijn kinderen in de leeftijdsgroep van 4 tot 7 jaar (minipupillen JO5 t/m JO7) van harte welkom, om op een ontspannen en plezierige manier kennis te maken met voetbal. Deze drie leeftijdsgroepen zijn de Benjamins van PVCV. Stap voor stap willen we deze groep door middel van plezier op het voetbalveld kennis laten maken met het voetballen bij een club. Alle leeftijdsgroepen spelen op zaterdagochtend en de oudste groep Benjamins (O7) volgt nog een training doordeweeks.

  Wij stimuleren vanuit plezier, de jonge voetballertjes in hun voetbalontwikkeling. Fun staat voorop. Het programma van de Benjamins is door ons zo ingericht dat naast plezier, ieder kind de ruimte krijgt om zich op zijn/haar eigen tempo te ontwikkelen. Hierbij proberen wij het voetballen zo in te richten dat ieder kind zoveel mogelijk balcontact krijgt en lol heeft met de andere spelertjes op het veld. Bij de Benjamins maken we ook intensief gebruik van hulp van ouders/verzorgers bij de begeleiding. En wat is nou leuker dan om 1x in de week met je kind te kunnen voetballen?

  De sfeer bij de Benjamins is ongedwongen. Voor deze leeftijdsgroep is het voor kinderen nog een ontdekking of ze het voetbal ook echt leuk (gaan) vinden. Die ruimte krijgen ze ook. We hebben bij de Benjamins bijna altijd plek en we proberen kinderen ook zo snel mogelijk in te laten stromen, zodat ze snel met het voetbal in aanraking komen. We hebben in principe geen wachtlijst en laten de voetballertjes het hele jaar zo snel mogelijk instromen. We zoeken continu nieuwe spelers in alle drie de leeftijdsgroepen. Dus is uw kind van het geboortejaar 2014, 2015 of 2016 meld hem of haar dan snel aan!

  Twijfelt u of uw kind voetbal leuk zal vinden?
  Kinderen mogen de maand waarin ze starten vrij mee trainen bij de Benjamins. Hierna moeten de kinderen besluiten of ze definitief lid willen worden bij PVCV. Oftewel uw kind is altijd welkom om één of meerdere proeftrainingen bij te wonen. Om uw kind met de proeftrainingen mee te laten doen, kunt u uw kind aanmelden via het formulier op onze site (https://www.pvcv.nl/lid-worden/). Zodra wij de aanmelding en het inschrijfgeld hebben ontvangen, krijgt u van ons bericht wanneer uw kind kan starten.

  Heeft u nog vragen, dan kunt u contact met ons opnemen via het mailadres benjamins@pvcv.nl.