• BELANGRIJK: Kledingplan - Ruilen wedstrijdtenue (wedstrijdshirt, broekje en kousen)

  Beste trainers, ouders en vrijwilligers,

  Zoals al eerder medegedeeld zal in tegenstelling tot vorig seizoen iedereen zijn eigen wedstrijdtenue(speler en keeper) behouden en zelf daar de verantwoordelijkheid voor houden.

  Is je shirt, broekje en/of sokken te klein en/of kapot of er is iets anders, dan is er op vrijdag 14 juni van 19:00 - 21:00 uur in de kantine de mogelijkheid om te wisselen voor een andere maat. Dit geldt voor zowel de spelers als de keepers.

  Voor de Benjamins geldt dat zij hun huidige Benjamins-tenue inleveren bij Raymond Maaswinkel. Hij zal dat zelf nog rechtstreeks communiceren naar de ouders. De nieuwe elftallen die nog niet voorzien van tenues zullen dit op de jaarlijkse Kick-Off uitgereikt krijgen. De datum van de Kick-Off zal nog gecommuniceerd worden.

  Een ieder die in het bezit is van een ingeleverd tenue van spelers die gestopt zijn of om een andere reden in het bezit van extra tenues willen wij verzoeken dit ook op vrijdag 14 juni om 19:00 uur gewassen in te leveren, zodat het indien nodig opnieuw ingezet kan worden.

   
  Met sportieve groet, de kledingcommissie.