• Bedankt!

  Vandaag alweer de laatste competitiewedstrijd van het seizoen. Het eerste echte seizoen is leuk om te zien, waarin spelers zich het snelste ontwikkelen.
  Brent, onze linkspoot, die de kracht hiervan steeds meer ontdekt, getuige zijn enorme knal van vandaag.
  Thomas die het seizoen begon als opkomende laatste man en langzaam transformeert naar een afmaker vanaf de linkerkant.

  Het is ook leuk om te zien dat iedereen zijn rol in het veld oppakt/ zoekt zonder opgelegde opdrachten.
  Amin, de architect van het team, die strooit met mooie passen.
  Sem, die aan de zijde van Amin strijdt op het middenveld en als cement het team in balans houdt.
  Koen, een muur, zowel in het doel als in het veld, waar je niet zomaar langskomt.
  Sven, altijd loerend op een gaatje in de verdediging, maar ook zijn bewegingen komen steeds beter uit de verf.
  Fabian, onze krachtpatser die het samenspel inmiddels heeft ontdekt, en in het doel de ballen tegenhoudt en ze er in het veld juist inschiet.
  Jesper, de stofzuiger achterin en daarmee voor mij vaak de belangrijkste man van het veld. (mag een keer worden gezegd!)

  De trainingen waren altijd goed bezocht met (meestal) goed inzet. Volgend jaar hopelijk weer met elkaar verder onder hetzelfde motto: \"het gaat om de lol\" !

  De laatste wedstrijd kwamen we goed uit de startblokken. Koen moest in de beginfase weliswaar af entoe ingrijpen op het doel, maar we kregen ook onze kansen! De schoten misten echter vaak wat kracht, waarmee de goede keeper van VVJ niet kon worden gepasseerd. De keeper had echter geen antwoord op een pegel van Brent waar Messi jaloers op zou zijn! Even later kreeg Sven een prachtige pass van wie anders dan Amin. Helaas ging zijn inzet via de paal weer uit het doel. Een onderschepping van Sem kwam voor de voeten van Thomas, waarna Thomas knap de 0-2 binnenschoot in de korte hoek.

  Hierna was het de beurt aan VVJ die in een kort tijdsbestek 3 doelpunten scoorde, waarbij enkele prachtexemplaren. Opvallend was dat het \"toeval\" was dat Jesper toen net even wissel stond. PVCV richtte zich hierna op en het was een echte wedstrijd. De doelpunten vielen helaas toch aan de verkeerde kant, waardoor het alweer 2-5 stond, voordat Fabian met een mooie schuiver in de korte hoek de 3-5 scoorde. Toch kon niet worden voorkomen dat het met nog 10 minuten te spelen alweer 3-6 stond. Sven leek nog even de spanning terug te brengen met twee doelpunten in een kort tijdsbestek. De eerst na een mooie pass van Fabian die strak langs de keeper werd geschoten. De tweede na een foute uittrap van de keeper die beheerst in het zijnet werd getikt. Helaas kon VVJ niet meer worden gestopt, ondanks enkele miraculeuse reddingen van Thomas. De eindstand ietwat geflatteerd naar 5-10, hoewel er niks op de nederlaag viel af te dingen. Toch een leuke wedstrijd met kansen over en weer!

  De jongens mogen terug kijken op een geslaagd seizoen, waarin iedereen individueel mooie stappen heeft gemaakt. Ook als team hebben we goed gepresteerd met promotie voor de winterstop naar de 3e klasse. Ook in de 3e klasse hebben we weinig wedstrijden weggeven, hoewel de tegenstanders soms net een maatje te groot was.

  Iedereen bedankt voor het gezellig jaar namens de verslaggever en nog veel plezier de laatste drie toernooien!!