• Beste PVCV-er,

  Na vele jaren van trouwe dienst in het bestuur van PVCV heb ik recentelijk de knoop doorgehakt om te stoppen als penningmeester.
  Met veel plezier heb ik altijd mijn taken goed proberen uit te voeren, maar door tijdsgebrek werd dit het afgelopen jaar eigenlijk een onmogelijkheid.

  Opvolging in vrijwilligersland is altijd een probleem. Ik heb van de gelegenheid gebruik gemaakt om mijn functie te splitsen in meerdere kleinere functies, die behapbaar zijn. Om het goede voorbeeld te geven, wil ik zelf ook zo'n deelfunctie invullen. Een aantal andere mensen zijn ook opgestaan om te helpen. Per saldo zoeken we nog iemand die zich wil bezighouden met het binnenhalen van subsidies en naar iemand die de 'Financiële commissie' wil voorzitten en zodoende in het bestuur van PVCV participeert.

  Met name deze laatste is een interessante. De commissie ontlast je van veel operationele zaken dus dit is een goede kans om op een realistische manier een belangrijke bijdrage aan de club te leveren.

  Ben jij het zat om aan de zijkant toe te kijken en wil jij meehelpen om met onze mooie club weer een stap verder in de goede richting te zetten, spring dan nu in!

  Maak je interesse kenbaar via penningmeester@pvcv.nl!

  Met vriendelijke groet,
  Paul Hillebrand