• Beste leden, ouders van leden,

  Helaas zijn we door de laatste maatregelen weer ernstig beperkt in de dingen die we kunnen doen bij PVCV. We waren weer goed op weg met de zaken die wij belangrijk vinden bij PVCV: trainen, wedstrijden spelen, veel leuke evenementen organiseren en een sfeervolle kantine. Helaas hebben de maatregelen van de overheid een streep gezet door een groot deel van het voorgaande. Een grote groep van onze leden kan alleen nog competitiewedstrijden spelen. Voor onze selectieleden is dat ook niet meer mogelijk, zij mogen alleen nog vriendschappelijke wedstrijden spelen. Verder wordt het trainen bemoeilijkt doordat getraind mag worden tot 17:00 uur.

  Door de maatregelen hebben we ook besloten de Algemene Ledenvergadering (ALV) van 14 december aanstaande niet zoals de laatste 2 keer digitaal te organiseren. Deze stellen we uit naar januari of uiterlijk februari. We hopen dat op dat moment weer mogelijk is de ALV in de kantine te houden. Is dat niet mogelijk, dan zullen we wederom een digitale vergadering organiseren. Door de Corona-spoedwet is het uitstellen van de ALV geoorloofd.

  Ondanks dat we al 2 jaar te maken hebben met Corona maatregelen gaat het goed met PVCV, zowel op financieel als op sportief gebied. Het is goed om te zien dat veel leden helpen om van PVCV een nog leukere club te maken. We kunnen natuurlijk altijd meer leden gebruiken die een vrijwilligerstaak op zich willen nemen. Mocht jij interesse hebben om vrijwilliger te worden bij PVCV dan kun je een mail sturen naar vrijwilliger@pvcv.nl om je aan te melden. In een gesprek zullen we dan kijken of er een taak is die je aanspreekt.


  Wat staat op de agenda in 2022?

  Volgend jaar hopen we eindelijk het grasveld om te kunnen zetten naar een kunstgrasveld om zo het capaciteitsgebrek bij trainingen op te lossen. De gemeente zal hier in januari een besluit overnemen.

  In het bestuur zullen we aan het einde van het seizoen afscheid nemen van de 3 bestuursleden, te weten:
  Jan Baltus                        Voorzitter
  Jan van Osch                   Secretaris           (blijft actief als voorzitter van commissie Respect)
  Laurens Bezemer           Sponsoring         (blijft actief als commissielid in de Sponsorcommissie)

  Dit betekent dat er 3 plekken vrijkomen voor leden die willen meedenken hoe we PVCV verder kunnen ontwikkelen. Als je geïnteresseerd bent in een bestuursfunctie dan willen we graag met je in contact komen. Stuur daarvoor een mail naar voorzitter@pvcv.nl


  In september bestaat PVCV 90 jaar. Dit willen we niet zo maar voorbij laten gaan en we zullen dit heuglijke feit in het weekend van 3 september vieren met activiteiten en een feestavond voor leden.

  Natuurlijk hopen we ook dat er in 2022 weer veel voetbal op het programma staat, want dat is toch hetgeen waarvoor je lid bent van een voetbalvereniging. Als de Corona maatregelen het toelaten zullen we daar ook veel andere activiteiten aan toevoegen.

  We wensen jullie alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar met veel gezondheid!! We zien je graag binnenkort weer in onze kantine als het weer mogelijk is.


  Het bestuur
  Jan, Laurens, Peter, Dennis, Paul en Jan