• Aanmelden bij PVCV voor een (selectie) team (JO8 t/m JO23)? Dit is de procedure.

  6 mei 2022
 • Aanmelden bij PVCV voor een (selectie) team (JO8 t/m JO23) of benjamins (JO5 t/m JO7)? Dit is de procedure

  Elk jaar melden zo’n 400-450 kinderen en hun ouders zich bij PVCV als lid, of men informeert over de mogelijkheden om over te stappen naar PVCV voor zowel selectie als niet-selectieteams en voor onze jongste jeugd (Benjamins).

  Onderstaand volgt een uitleg over de manier waarop we graag vragen en aanmeldingen bij PVCV ontvangen om deze gericht en snel te kunnen verwerken.

  Aanmeldingen voor selectieteams
  PVCV krijgt per jaar ongeveer 160 verzoeken om over te stappen naar de selectieteams. Die mogelijkheid is er bij voldoende kwaliteiten op specifieke posities voor spelers van buiten PVCV. Deze zijn echter verschillend per lichting. Het aantal plaatsen is daarom beperkt.

  Spelers van buiten PVCV die denken dat ze het hoge niveau aankunnen in de jeugdselecties kunnen zich melden via een email naar selectie@pvcv.nl onder vermelding van de volgende gegevens: 1) voor- en achternaam, 2) geboortedatum, 3) huidige club, 4) huidig team, 5) links/rechtsbenig en 6) favoriete positie. Daarna wordt er contact opgenomen of stage trainingen mogelijk zijn.

  Komend seizoen is er potentieel plaats in de nieuwe JO8 t/m JO23. Dit is voor de geboortejaren 2015 (JO8) t/m 2004 (JO19) en voor de JO23 betreft het de geboortejaren 2000 t/m 2003.

  Het huidige niveau van de PVCV-selectieteams is als volgt:

  Bovenbouw:                                       Onderbouw:
  JO23: Divisie 3                                    JO11: Hoofdklasse Hoog
  JO19: Divisie 3                                    JO10: Hoofdklasse Hoog
  JO18: Divisie 5                                    JO9: Hoofdklasse Hoog
  JO17: Divisie 6                                    JO8: Hoofdklasse Hoog
  JO16: Divisie 5                                                                                 
  JO15: Divisie 5
  JO14: Divisie 1 – AV
  JO13: Divisie 1 – AV
  JO12: Hoofdklasse JO13

  Spelers van PVCV hoeven zich niet aan te melden. Deze lopen via de trainers, tehcnisch managers en het weerstandsprogramma in de bovenbouw.

  Voor vragen over jeugdselecties, mail naar selectie@pvcv.nl
   

  Aanmeldingen voor niet-selectieteams (JO9 en hoger)
  We ontvangen ook veel verzoeken, vragen en inschrijvingen voor de plaatsing in een bepaalde leeftijd of een bepaald team door verhuizingen, broertjes/zusjes en vriendjes/vriendinnetjes die al bij PVCV spelen. Maar ook jongens en meisjes die voor het eerst gaan sporten of overstappen van een andere sport of club.

  Voor deze categorie geldt dat bij aanmelding zij alleen geplaatst kunnen worden als er plaats is in een team. Op dit moment in het seizoen hebben we weinig open plaatsen, maar bij de nieuwe teamformatie in juni zullen er waarschijnlijk plekken vrijkomen en dan doen we onze uiterste best om je te plaatsen in een team. Daar is echter geen garantie op, omdat het aantal inschrijvingen oploopt.

  Je kan inschrijven via www.pvcv.nl/lid-worden. Als er bepaalde wensen zijn of specifieke zaken die we moeten weten (broertje/zusje, verhuizing, bepaalde niveau, etc.), vul dan het notitievlak in bij de inschrijving. Er geldt een inschrijfgeld van € 25.

  Een inschrijving is geen bevestiging dat er ook daadwerkelijk plek is. Elke inschrijving wordt beoordeeld op voetbal-ervaring, ruimte in de teams, etc. Dit wordt beoordeeld en behandeld door de desbetreffende coördinator van je leeftijdscategorie. Als er geen ruimte is in een voor jouw of jouw kind geschikt team word je op een wachtlijst geplaatst. Jij en/of je ouders ontvangen hierover altijd bericht.

  Op dit moment is er een wachtlijst voor alle leeftijden. Met name in de onderbouw leeftijden loopt de deze op (geboortejaren 2012, 2013 en 2014) en daar accepteren we op dit moment geen inschrijvingen meer.

  Je plaats op de wachtlijst wordt bepaald door de volgorde van aanmelding. Kinderen met een broer of zus die al bij PVCV speelt krijgen voorrang op de wachtlijst.

  De wachtlijsten voor de geboortejaren 2004 (nieuwe JO19) tot en met 2011 (nieuwe JO12) zijn niet al te groot, maar plaatsing is afhankelijk van plekken die open komen bij de huidige teams.

  Voor vragen over niet-selectieteams, mail naar jeugdcommissie@pvcv.nl.


  Aanmeldingen voor Benjamins (JO5 t/m JO7) en JO8 (niet selectie)
  PVCV laat per jaar ongeveer 90 kinderen instromen in de JO8 (Jeugd Onder 8 Jaar op 1 januari) vanuit onze leden in de Champions League (JO7).

  Voor de geboortejaren 2015 (nieuwe JO8), 2016 en 2017 hanteren we op dit moment een wachtlijst. Wel is er nog ruimte in geboortejaar 2018. Kinderen kunnen worden ingeschreven vanaf 4 jaar bij PVCV (2018). In deze leeftijden starten de kinderen in groepen en uw kind kan dan binnen enkele weken al voetballen. 

  Inschrijven gaat via www.pvcv.nl/lid-worden. De benjaminscoördinator zal na inschrijving contact opnemen. Nieuwe kinderen in de benjamins zullen als groep instromen, waardoor ze binnen enkele weken zullen instromen.

  Meer informatie over onze jongste jeugd vind je onder www.pvcv.nl/benjamins.

  Voor vragen over benjamins, mail naar benjamins@pvcv.nl.

   

  De Jeugdcommissie