• UPDATE 22 Feb: Aangepast trainingsschema door avondklok bij PVCV vanaf maandag 25 januari

  22 feb 2021
 • Aangepast trainingsschema door avondklok bij PVCV vanaf 25 januari

  UPDATE: Er zijn nog een aantal teams weer gaan trainen. Deze zijn toegevoegd aan het trainingsschema.


  -------------------------------------------------------------------------------------------

  Vanwege de invoering van de avondklok om 21:00 uur, zal er vanaf maandag 25 januari een aangepast trainingsschema van kracht zijn bij PVCV (klik op de button) . Dit zal in ieder geval van kracht blijven tot woensdag 10 februari.

  Dit betekent dat op alle avonden de trainingen stoppen om 20:30 uur of eerder en dat iedereen na het opruimen uiterlijk om 20:45 van het sportpark moet zijn om vóór 21:00 uur thuis te kunnen komen.

  Géén veranderingen in onderbouw en op donderdag en vrijdag
  De avondklok gaat later in dan we eerder rekening mee hielden. Grote delen van het trainingsschema blijven daarom intact en zijn er geen veranderingen in de trainingstijden voor de teams in de onderbouw en op donderdag en vrijdag.

  In de bovenbouw zijn er wel veranderingen doordat sommige bovenbouwteams (deels) na 20:30 uur trainen. De belangrijkste verandering is dat de meeste bovenbouwteams nu met drie teams op een veld zullen trainen in plaats van twee. Dit om elk team zoveel mogelijk in de normale routine te kunnen laten trainen en spelers het volledige aanbod te kunnen geven en zodoende fit kunnen blijven.

  PVCV volgt daarmee het advies van de KNVB om de jeugd zoveel mogelijk te kunnen laten voetballen. Bewegen is gezond en belangrijk vooral in deze tijd. Voetballen in de buitenlucht blijft daarbij veilig en verantwoord.

  Voor de volgende trainingen zijn er wel gevolgen in trainingsdag, -tijd, -veld en of met welk team je samen traint.

  Veranderingen in trainingen bovenbouw
  De belangrijkste verandering betreft de JO17-4 en JO17-5 die op een andere (woensdag) zullen gaan trainen om 19:15 uur (ipv dinsdag 21:00 uur).

  Maandag:       JO19-1, JO18-1, JO17-1, JO17-2, JO17-3, JO13-2
  Dinsdag:        JO17-2, JO16-1, JO16-2, JO16-3, JO16-4, JO15-1, JO15-5, JO14-1, JO13-1, JO13-3
  Woensdag:     JO18-2, JO17-4, JO17-5

  Verder kunnen spelers die ouder zijn dan 18 jaar alleen trainen in tweetallen. Ook vragen we de voetballers in de middelbare-school-leeftijden om buiten de trainingen om óók op het sportpark de 1.5m afstand te respecteren. 

  Alle andere bekende coronaregels blijven van kracht
  -       Volg alle aanwijzingen op van de vrijwilligers en de trainers
  -       Ga thuis naar het toilet en was je handen
  -       Kom zo veel mogelijk met de fiets
  -       Geen ouders op het sportpark
  -       Ouders gaan direct na het afzetten of ophalen naar huis
  -       Kom niet eerder dan 5m voor aanvang van de training op het sportpark
  -       De kantine is dicht voor consumptie en het gebruik van het toilet
  -       Geen gebruik van kleedkamers

  Update competities (van de KNVB)
  De KNVB zal uiterlijk in de week van 9 februari een beslissing nemen over de resterende scenario's voor een eventuele herstart van de competities. Om één van deze scenario’s tot uitvoer te brengen zal er voor de senioren A-categorie uiterlijk in het weekend van 10 en 11 april gestart moeten worden. Voor de overige competities gelden er andere deadlines. In de week van 9 februari gaan we definitief bekijken of en welk scenario nog mogelijk is en welke deadlines hieraan gekoppeld zitten. Hierbij houden we ook rekening met de trainingsopbouw naar een eventuele herstart.

  Alternatieve competities
  Mochten de maatregelen blijven aanhouden en blijken dat de huidige scenario’s niet meer haalbaar zijn, dan zal er worden besloten om de competities voor het seizoen 2020/’21 definitief niet meer te hervatten. Er vindt dan uiteraard ook geen promotie/degradatie plaats.

  In plaats daarvan zullen we voor het veldvoetbal in de resterende maanden van dit seizoen op basis van inschrijving (regionale) competities of bekertoernooien organiseren voor alle categorieën, inclusief het standaardvoetbal. Op die manier kunnen teams dit seizoen alsnog op een competitieve manier wedstrijden tegen elkaar spelen. Deze competitievorm staat los van het reguliere competitieaanbod en er zal dan ook geen promotie/degradatie aan worden gekoppeld. Clubs die onderling al bezig zijn met de organisatie van eigen competities roepen we dan ook op aansluiting te zoeken bij het aanbod dat door de KNVB zal worden georganiseerd. Op die manier kunnen we voor zoveel mogelijk voetballers een passend aanbod organiseren.

  Houdt rekening met elkaar!
  De huidige tijd vergt aanpassingen van iedereen. Houdt daar rekening mee, help waar dat kan en pas een beetje op elkaar! Zo houden we het voetballen als een welkome leuke afwisseling voor allen in deze tijd.

  Vragen? Mail naar trainingsschema@pvcv.nl

  Schema Avondklok