• Aangepast trainingsschema blijft in werking tot en met vrijdag 21 september

  14 sep 2018
 • Helaas heeft PVCV van de gemeente Utrecht opnieuw te horen gekregen dat de hoofdaannemer veld 3 niet kan opleveren op de gegeplande datum (19 september). Verschillende redenen liggen daar aan ten grondslag waaronder een latere start dan voorzien, weersomstandigheden, marktdrukte. Dat is natuurlijk erg jammer, maar het feit is dat we veld 3 nog niet in gebruik kunnen nemen.

  De nieuwe opleverdatum is nu vrijdag 21 September. Daarmee zou het veld nog voor het eerste competitieweekend bespeeld kunnen worden. Er zijn echter wel wat gevolgen. Deze worden hieronder toegelicht.

    

  Aangepast trainingsschema blijft in werking in week 38 

  Door de verlate oplevering van veld 3 blijft het aangepaste trainingsschema van week 35 & 36 ook van kracht in week 37 & begin week 38. Dat betekent dat we nog anderhalve week met z’n allen op een kleinere ruimte moeten trainen dan normaal. We hebben ervoor gekozen om geen veranderingen in het schema aan te brengen. Het reguliere trainingsschema zal direct in werking treden na oplevering op woensdag 21 September.

  We begrijpen dat trainen op een kleinere ruimte verre van optimaal is voor de oudere jeugd en de senioren. Mocht je kiezen voor een alternatieve training - trapveldjes in de buurt, voetbalveld Haarzuilens, het evenemententerrein in het Máximapark of een conditietraining - meldt je team dan af via trainingsschema@pvcv.nl , zodat andere teams meer ruimte hebben.

   Het Aangepast Trainingsschema vind je hier.

   

  Circuittrainingen breedteteams JO8-9-10-11-12 starten op 26 september

  De circuittrainingen van de JO12 zal gaan starten op maandag 24 September. De circuittrainingen van de woensdag voor de JO8-9-10-11 zullen geen doorgang vinden op 19 September en zullen starten op 26 September.

   

  Keeperstrainingen Breedte starten op 27 September

  Helaas moeten we ook de start van de keeperstrainingen onder leiding van Bram van Haarlem voor de breedte verzetten van donderdag 20 September naar donderdag 27 September.

   

  Aanpassingen wedstrijdschema Jeugd op zaterdag 15 September

   

  Op zaterdag 15 September zullen er waarschijnlijk geen wedstrijden worden geannuleerd. Echter, de tijden kunnen behoorlijk afwijken van de huidige planning en sommige wedstrijden zullen laat starten (18:00 uur aanvang).

  Hou de voetbal.nl app goed in de gaten voor wijzigingen in locatie en tijden.

   

  Geen Annuleringen bij de Senioren op zondag 16 September

  Het Wedstrijdsecretariaat verwacht niet dat er grote wijzigingen zullen optreden bij de Senioren op 16 September.

  Bij vragen over het aangepast Trainingsschema en over de wedstrijden kunt u mailen met respectievelijk trainingsschema@pvcv.nl  en wedstrijdsecretriaat@pvcv.nl.

   

  Met vriendelijke groet,
  Het bestuur
  PVCV Vleuten