• πŸ“’ Rookverbod op Sportparken: Samenwerken voor een gezonde omgeving! 🚭

  24 nov 2023
 • Beste leden, trainers/begeleiders, supporters en bezoekers,

  Wij willen jullie graag informeren over het nieuwe rookverbod op sportparken dat is opgelegd door de gemeente Utrecht. Als PVCV staan wij volledig achter dit initiatief en streven we naar een gezonde en veilige omgeving voor iedereen.

  Vanaf 1-augustus 2023 is het roken op het gehele sportpark niet langer toegestaan. Dit verbod geldt voor alle sportfaciliteiten, waaronder de velden, tribunes, kleedkamers en andere gemeenschappelijke ruimtes. We willen benadrukken dat dit verbod van toepassing is op zowel sigaretten als andere vormen van roken, zoals e-sigaretten.

  Als vereniging zijn we vastbesloten om samen met de gemeente Utrecht dit rookverbod te handhaven. We willen een voorbeeld stellen en ervoor zorgen dat iedereen zich bewust is van de gezondheidsrisico's van roken en de impact ervan op anderen. We vragen daarom ieders medewerking en verantwoordelijkheid om dit verbod te respecteren.

  Om naleving van het rookverbod te waarborgen, zullen we regelmatig controles uitvoeren op het sportpark. Indien nodig zullen we sancties opleggen aan degenen die zich niet aan het verbod houden. We rekenen op de steun en begrip van alle leden, trainers/begeleiders, bezoekers en supporters om dit samen te realiseren.

  Laten we samenwerken aan een gezonde en rookvrije omgeving waarin we kunnen genieten van sport en elkaar aanmoedigen!

  Met sportieve groet,

  Namens het bestuur van PVCV